Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Uyarıları kulak ardı etmişler

G.Saray Kulübü, Belediye'nin yaptığı ısrarlı uyarılara karşın hava durumunu öğrenmek için çaba sarf etmemiş

Dün geceki fiyasko, Ünal Aysal yönetiminin fiyaskosudur. Çok fazla uzağa gitmeyelim... Tam bir hafta önce bu statta oynanan G.Saray-G.Antep BŞB maçını statta yorumluyorum. Bu muazzam statta maçı yorumladığım sırada sol ayağımın yanında bir ısıtma cihazı var. Ve resimde gördüğünüz gibi buradan gelen sıcaklık benim bacağımı yakıyor. Bizim naklen yayında oturduğumuz yerde sahanın tamamını görme şansımız yok, çünkü insanlar aşağı düşmesin diye demir bir korkuluk var. Yani sahanın 3'te ikisini görüyorum, üçte biri nakavt. O Türkiye Kupası maçı; yani kendi kendimize oynuyoruz. TV'de ben konuşuyorum, ben dinliyorum. O sırada benim bacağım yanıyor, önemli değil. Türk futboluna bacağım da feda olsun vücudumda.
Dönüyoruz bir hafta sonra Şampiyonlar Ligi... Bütün dünya seyrediyor. İstanbul'da kar yağacak diye üç gündür televizyonlar bangır bangır yangın yapıyorlar. İstanbul Belediyesi "Kar yağacak" diye milleti uyarıyor. Tahmin ediyorum G.Saray yönetiminden kimse bu hava durumunu araştıracak gayreti sarf etmiyor. Sanıyorum ki onlar için kendilerinin havası lazım, İstanbul'un değil.

SARACOĞLU'NDA GÖMLEKLE İZLEDİM

Bu sahanın zeminden ısıtması var mı; araştırdım var. Peki niye çalıştırılmadı da o kar erimedi? Yine araştırmalarıma göre ısıtmaya geç kalmışlar. Yani kar yağdıktan sonra ısıtmayı çalıştırmışlar. Biz zaten çok çabuk hareket ederiz ama sonunda geç kalırız. Peki birinci treni kaçırdık... Bu stadın tavanı niye kapanmaz. Adnan Polat yönetimi bu stadı Ünal Aysal yönetimine devrettiğinde bu tavanın kapatılma bedeli 12 milyon Euro'ydu. Yani tabiri caizse fındık fıstık parası. G.Saray Kulübü bu tavanı kapatsaydı bu karda bütün dünyaya şov yapacaktı. Ama şimdi rezilleri oynadı. Yapılan transferlere bakın, bir de oynanacak alana, bir de zihniyete. Ünal Asal'a göre G.Saray kurumsal olacaktı. Ünal Aysal ve grubu bu stadı iki buçuk sene evvel aldı. G.Saray'ı kurumsal yapacak adam önce stadı kurumsal yapacak, zemini kurumsal yapacak ve dünyaya rezil olmayacak. Aysal F.Bahçe'ye zaman zaman sallıyor. Ben F.Bahçe stadında çok maç seyrettim. En soğuk günde (ki stadın konumu cereyana çok müsait) ben tribünlerdeki ısıtmadan dolayı ceketimi çıkarıp gömleğimle maç izledim. Yorum yaparken kazağımı çıkardım çünkü terledim. Ama G.Saray'ın o Avrupai stadında bacaklarım yandı! İnsanlar konuşurken, eyyam yaparken, karşı tarafa sallarken önce aynaya bakacaklar, "Ben ne halt yedim" diyecekler. Dün geceki maç Ünal Aysal ve yönetiminin iflasıdır. Tepeden tırnağa fiyaskosudur.

ÇENEYLE KULÜP YÖNETİLMİYOR

Hakem maçı tatil eder. Otomatik olarak yarına döner ama bütün bunlara rağmen nihai kararı UEFA verir. Aynı Türkiye'de olduğu gibi. Yalnız şu var ki çeneyle kulüp yönetimi olmuyor. Aysal kusura bakmasın ama Avrupa'da yaşadığı için herhalde Türkiye'yi Afrika ülkesi falan sandı. Dün akşam yediği tokattan sonra herhalde kendine gelir. Veya "Pardon, ben bunu yapamıyorum, bilmiyormuşum" der. Bu kadar basit. Herkese hayırlı işler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA