Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kusursuz bir galibiyet

F.Bahçe tartışılmayacak bir galibiyet aldı. Penaltı var mıydı, faul var mıydı, auttan gol mü oldu gibi hiçbir şeyi tartışmaya gerek yok. İki takım arasındaki fark siyah ile beyaz kadar belli. Aslında F.Bahçe 1-0 önde devam ederken rakibin de zayıf ve güçsüzlüğünü fark edince, maçta eveleyip geveledi. Ne zaman Bobo'dan gol yedi, F.Bahçe kendine geldi. Hani kalp atışlarında "Bu adama ne oluyor dersin" hatta kalbi durur, sonra bir şok verirler aslanlar gibi olursun. Dün gece F.Bahçe öyle oldu. Kayserispor iyi oynamamasına rağmen "Birkaç akın yapar ve gol bulur mu acaba. Çünkü bu F.Bahçe çok da iyi oynamıyor" derken Bobo'nun şok golü F.Bahçe'yi kendine getirdi.

GOLLERDE BECERİ VARDI

Bu dakikadan sonra maç 5 olana kadar mükemmele yakın bir F.Bahçe seyrettik. Gittikçe sürati artırdılar. Gaza bastıkça goller geldi, goller geldikçe gaza bastılar. Fark bir anda açılıverdi. Aslında iki takım arasındaki fark maçın skoruyla orantılı. Dün gece F.Bahçe berabere kalsaydı ya da mağlup olsaydı bu Kayseri'nin becerisi değil, F.Bahçe'nin laubaliliğinden olurdu.
Güzel goller seyrettik. Defans hataları var diyebiliriz. Ama gollerde daha fazla beceri vardı. Şut atmadan gol atmak zor. Gol atma niyeti ile vurursun auta gider. Hatta taca bile gidebilir. Ama topa vurmadan da gol olmaz. Bobo'nun golünden sonra F.Bahçe hepsini denedi, meyvelerini de topladı. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. F.Bahçe hücum ettikten sonra eğer rakip çabuk kontraya çıkarsa sarı-lacivertliler çok açık veriyor. Çünkü ligdeki her takım Kayseri değil. Biraz kontrollü oynayan Karabükspor karşısında F.Bahçe'nin bu zaafları net gözüktü.

MASKELİ BARONİ!
Cristian
Baroni penaltı golünü attıktan sonra kafasına bir maske geçirdi. Bu tarz olaylarda bir ceza maddesi yok. Forma çıkarmaya, altındaki yazıyı göstermeye sarı kart var. Ancak bu gibi durumlarda temsilci ve hakem bunu raporuna yazar. Kararı federasyon verir.

OFSAYTI KAÇIRDILAR
Hakem
için zor bir maç olmadı. Caner'in gördüğü ilk sarı kart doğru. Daha sonrasında eline çarpan topta kart olmaz. Kolunu, elini kurtarma şansı yok. F.Bahçe'nin kazandığı penaltı kararı doğru. Bir de Bobo'nun pozisyonu var. Ofsayt değil. Yardımcı bayrağı kaldırdı. Bayrak yanlış. Bunun dışında hakemlerin iyi bir maç yönettiğini söyleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA