Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Artık Yunus Yıldırım yoruldu!

Devre araları, milli maç araları veya bütün aralar her ne sebeple olursa olsun ve sonra oynanan maçlar... Bu maçları kestirmek zor oluyor. Çünkü takımlar nasıl çalıştılar, neler yaptılar tam bilemiyorsunuz. Bir futbol takımı ne kadar iyi idman yaparsa yapsın o futbolcular formlarını maç ile sağlarlar.
İlk yarı izlediğim Trabzonspor bu sene seyrettiğim en iyi Trabzonspor'du. En az hata ile oynadılar. Eğer ilk yarı skoru 1-0 Trabzonspor'un lehine bittiyse, bunun tek sebebi var; hakem Yunus Yıldırım. Çünkü iki tane pozisyon var Trabzonspor'un girdiği, ikisinde de net faul varken, vermedi. Öyle iki pozisyonki hele 30. dakikada olan tam palamut gibi. Hadi 22. dakikada olanı sarı kanat diyelim. Hadi o sarı kanat gibi olan pozisyon kör tarafında kaldı Yunus Yıldırım'ın. Ama 30. dakikada olanı görmemek için kör olmak lazım.
Veya artık Yunus Yıldırım'ın çok yorulduğunu kabul etmek lazım.
Trabzonspor arkada iyi kapandı. Zaten hayat da böyle değil mi?
Arka tarafını iyi kapatmazsan başarılı olma şansın yok.
Çünkü bütçe açığı böyle olur. Ailede parasal açıklar böyle olur. Futbol takımlarında da bu iş böyledir.
Önce arka tarafını sağlama alacaksın, sonra hücum edeceksin. Çünkü bir tane yersen, o zaman iki tane atacaksın. Ama bir tane yemezsen, bir tane de atarsan maçı galip bitirirsin. Tabi bunu yapmak için ceza çizgisi üzerine 10 kişiyle yığılmayacaksın. Maçın topunu kalenden ne kadar uzakta tutarsan, kalen o kadar az tehlike atlatır. Çünkü o topu rakip senin kalene taşırken mutlak hata yapıp, bir kısmını kaptıracaktır.
Trabzon da bunu yapmaya çalışıyor.
Belki şu ana kadar keyif vermediler.
Ama bu maçta görüldü ki taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlamış.
Çünkü çabuk hücum etmeye başladılar.

GÖKHAN KENDİNİ MESSİ SANIYOR!

Beşiktaş'taki bazı futbolcuları anlamak mümkün değil. Mesela Gökhan Töre.
Kendini ya Maradona zannediyor ya Messi.
Hani bir eski Gökhan olsa belki bir şeyler yapacak ama böyle giderse Messi'nin çakması bile olamaz.
Çünkü takımının tamamını eksik oynatıyor.
Hem de uzun zamandır. Bu da teknik direktörün sorunu. Bu arada ilk defa Trabzon Avni Aker Stadı'nı seyircili gördüm. Tahmin ediyorum Yargıtay kararı hem seyirciyi ateşlemiş hem takımı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA