Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İki takım kötü skor 0-0, elde var sıfır!

Dakika 90 hakem, Uğur Boral'a bir faul çaldı Beşiktaş hücum ederken. Faul değildi tamam, ama Uğur Boral öyle bir itiraz etti ki en az 5 defa sıçradı, çıldırdı. İnanılmaz bir enerji sarfetti. Futbolda herkesin hata yapma hakkı var ama hakemin yok. Çünkü hakem bir defa hata yaptı mı maç üzerine yıkılıyor. Ama futbolcu hata yaptığı zaman unutuluyor. Çünkü hakemin taraftarı yok. Dakika 90+4. Uğur Boral'a öyle bir pozisyon geliyor ki topu dışarı atmak için son derece kabiliyetsiz olmak gerek.
O topu gol yapmayanı 7/24 saat döverler.
Uğur Boral topu auta atıyor. Peki hakem iyi miydi, hayır? Beşiktaş iyi miydi? O da hayır.
Antalya iyi miydi? Bu Beşiktaş'ı böyle yakalayıp yenemediğine göre ona da hayır. Gökhan Töre zaman zaman tek başına oynuyor.
Hatta eleştiriyoruz. Kendini Messi sanıyor diye. Ama dün gece Beşiktaş, Gökhan Töre'yi aradı.
Ondan başka tehlikeli adam Almeida var, zaten o da sakatlandı. Beşiktaş'ta renkli futbolcu yok değişik işler yapacak. Veya çok az. Hepsi aynı tornadan çıkmış futbolcular gibi. Birbirlerinden farkı yok. O zaman da rakip böyle futbolculara kolay markaj yapıyor. Çünkü rakip defans oyuncuları sürpriz hareketlerle karşılaşmıyorlar.
Aslında Beşiktaş bu maçı kazansa çok daha farklı boyutlarda olacak. Ama şu bir gerçek Beşiktaş geçmişte Beşiktaş'ta oynayan şimdilerde teknik direktörlük yapan eski oyuncularından çok çekiyor. İki takım da kötü, hakem de kötü, skor da kötü.
0-0 yani elde var sıfır.
ANTALYASPOR ilk başta biraz kımıldadı, sonra durdu..Aslında böyle bir Beşiktaş'ı yakalamışken yeneceksin. Bir ilk yarı oldu evlere şenlik. Hani uyku zorluğu çekenler için bire bir maç.
Uyku ilacı yanında halt etmiş. İlk pozisyon 64. dakikada.
O dakikaya kadar iki takımın kalesinde kimin oynadığı belli değil. Merak etseniz ve elinizde liste yoksa bulamazsınız. Ancak bu dakikadan sonra kalecileri 4-5 defa görebildik. Aslında böyle maçları yazmak çok zordur. Zaten ne yazarız diye içinden cımbızla çekip yazıyoruz. Galatasaray mağlubiyetinden sonra Beşiktaş seyircisi de, takımı da heyecanını kaybetmiş gözüktü. Aslında bu maçı alsalardı çok şey kazanacaklardı.
Beşiktaş'ta değişik işler yapacak renkli futbolcu yok. Hepsi aynı tornadan çıkmış gibi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA