Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

G.Saray'ı ilk kez bu kadar aciz gördüm

Bir tarafta maviler, bir tarafta kırmızılar. 90 dakika boyunca hep mavililer, gol pozisyonuna girdi, iki tane gol attı, istediğini yaptı. Kırmızılar, hep defans yapmaya çalıştı, hiç hücum edemedi, hiç gol pozisyonu yakalayamadı ve maçı kaybetti. Yani maviler, kırmızılara hiçbir tartışmaya ve hiçbir yoruma bağlı olmaksızın galip geldi. Eğer mavilere 4-5 fark lazım olsaydı bunu da yaparlardı.
Yıllardır Galatasaray'ın Türkiye'de sallandığı maçlardan sonra Avrupa'da farklı oynadığını görürdüm. Ama uzun yıllardır ilk defa Galatasaray'ı Avrupa'da bu kadar aciz gördüm.
G.Saray Türkiye'de de topal futbol oynuyor. Ama "Avrupa'da bir şey yapar mı acaba" derdik. Bırakın topal oynamayı dün gece G.Saray'ın yürüyecek hali yoktu. Zavallı duruma düştüler. Bu faturayı ben futbolculara kesmem. Direkt teknik direktöre keserim. Çatır çatır oynarsın, mücadele edersin, 2-0 değil de 4-0 yenilirsin. 4 gol yerken 5 tane de pozisyona girersin. Eğer bu kadar aciz duruma düşüyorsan bunun sorumlusu Mancini'dir. Demek ki helvayı iyi yapamamış. Veya Ünal Aysal'ın aldığı çilekleri yerli yerinde kullanmamış.
Beyler çileği, kirazı, karpuzu bırakın. Bazen takımda acı biber de lazım, karabiber de. Hepsini doğru kullanmazsanız ne makarna yaparsınız ne sebze çorbası. Dün geceki gibi kapuska olursunuz. Bakın teknikten, taktikten bahsetmedim. Dün gece Chelsea'li oyuncular yüreklerini koydular, oynadılar. Oyuna karaciğer, dalaklarını koydular. G.Saraylı oyuncular kusura bakmasınlar kalın bağırsaktan rahat rahat yaptılar.
Kimse kusura bakmasın G.Saray teknik direktörü ve futbolcularını tebrik edemiyorum. Hadi diyelim ki teknik direktörünüz bazı şeyleri söylemedi, söyleyemedi. İnsan hiç olmazsa aldığı paranın karşısında o yeşil sahada futbol kavgası yapardı. Onu bile yapamadılar. Demek ki bu futbolcular doymuşlar. Doymuş aslan ava çıkmaz. Bu kadar basit.

Asıl sizi yiyorlar!
Dün geceki maçta Türkiye Futbol Federasyonu da yoktu, eyyam yapan Türk hakemleri de yoktu. Galatasaraylı futbolcular, Türkiye'de hakeme yaptıkları hareketlerin onda birini Alman hakeme yapamadılar. Bir teknik direktör kazanırsa diğerinden yemek yiyecekmiş de, yemeğin parasını verecekmiş de... Ey Türk halkı yemek memek hikaye. Asıl sizi yiyorlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA