Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kadıköy'de kanlı bir galibiyet

Fenerbahçe bu maçla ligi bitirdi. Bundan sonra 'hangi hafta tur atar' o tartışılır. Önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı yenerse şampiyon oluyor. Takımın yarısından fazlası cezalı ve sakat. Öyle olduğu halde Fenerbahçe rakibine üstünlük sağladı. Hiç de eksik takım havasında değildi. Tabii ki burada teknik direktör farkı var.
Ersun Yanal, takımın sağıyla soluyla fazla oynamadı. Olmayan oyuncuların yerine aynı mevkinin oyuncularını monte etti, kumar oynamadı. İnanılmaz kadro değişiklikleri yapmadı. İşi belli bir standarda oturttu, sonunda futbolcu da bunu kabul etti, işler yoluna girdi. İlk başlarda Ersun'a alışamadılar, vıdı vıdı yaptılar. Ama sonunda hep beraber başarıya ulaştılar. Bence son 5-6 senenin en istikrarlı takımı bu seneki F.Bahçe. Bakmayın siz geçen hafta G.Saray'a mağlup olmalarına.
60 dakika F.Bahçe 10 kişi oynamasına rağmen yine de G.Saray bariz üstünlük kuramamıştı.
Kadlec mecburiyetten oynadı. Ama dün gece hiç de mecburiyetten oynamış havası yoktu. Defansta hiç maceracı işler yapmadı. Önümüzdeki yıl iyi bir yedek olarak düşünülür mü, yoksa yabancı zorunluluğu geldiğinde orada yerli oyuncuya mı gidilir bilinmez. Ersun hoca mutlak onun planlamasını yapmıştır. Belki tesadüf belki şans üç F.Bahçeli oyuncudan da kan aktı. Yani F.Bahçe'nin galibiyeti kanlı oldu diyebiliriz. Ama pozisyonların hepsi kasıtlı değildi.
Salih ya patlama yapacak.
Ama patlama yapamazsa da başka takıma gidip oynaması gerekir. Bu Salih'ten başka bir şey olmayacak. Üzerine hiç koymuyor.
Bakın Alper Potuk'un Eskişehir'deki halini düşünün, Fener'e geldiği ilk hali düşünün ve şu andaki halini düşünün. Her gün üzerine koydu. Ama aynı görüntü Salih'te yok. Salih şans aldığı maçlarda insanların gözüne bata bata oynamalı.
Bu görüntüsüyle F.Bahçe'de işi zor.
Hakeme fazla iş düşmedi. Ancak hakemlerin deplasman takımı ile ev sahibi takımların frikik atışlarında baraj mesafelerini eşit açması gerekir. Süleyman Abay birkaç barajda F.Bahçeli oyuncuları topa yakın tuttu.

Bu Salih'ten başka bir şey olmayacak. Üzerine hiç birşey koymuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA