Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Terim'in bütün kırıntıları devre dışı kalmalı!

G.Saray yönetimi, kamuoyunu bu kadar aptal, bu kadar geri zekalı yerine koyan "Sabri'yi Prandelli kadroya almadı" açıklamasını nasıl yaptı anlayamıyorum.
Biliyorsunuz; Prandelli saf Türk anne babadan olma, Kırşehir'de doğma... Kırşehir Erkek Lisesi'ni bitirip hayatına İstanbul'da devam eden, Türk Milli Takımı'nda da oynayan bir teknik adam. Türk futbolunu ve Türkiye'yi çok iyi bilir. Çocukluğundan beri de G.Saray hayranı.. Onun için Prandelli, Sabri'yi çok iyi tanırdı(!) Ve gelir gelmez "Bu Sabri, G.Saray'da oynayamaz" dedi. Yönetim Prandelli kadar Sabri'yi tanımıyordu. Onlar da "Peki" dediler. Ve hepimizi "Keriz" yerine koydular.
Bundan sonra yazacaklarım benim tahminim; Sabri'yi G.Saray taraftarı çok seviyor. 'Reis aşağı, Reis yukarı' diyorlar. Sabri'yi Terim de çok sever. Sabri'nin futbolcularla diyaloğu belki de Terim'e yakınlığı yönetim tarafından iyi karşılanmadı. Madem Terim gönderilmişti, ondan kalan bütün kırıntıların devre dışı bırakılması gerekirdi. Bu operasyonu göstere göstere yönetim yaptı. Kırşehir'de doğan(!) Prandelli de laf ebeliği yaparak işi kapatmaya kalktı.
Yani yönetim, Terim'in G.Saray'dan kökünü kazımaya kalktı. Terim'i de Sabri'yi de G.Saray'dan gönderebilirsiniz ama G.Saraylılık yönünü kazıyamazsınız.
Kazımaya ne kazmalarınız ne kürekleriniz ne de onlarca greyder yeter!

Kırşehir doğumlu(!) Prandelli laf ebeliği ile Sabri işini kapattı

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA