Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Slaven Bilic bu sorunu çözmeli

Beşiktaş, bir yıldır "takım oyunu" oynayarak başarılı bir görüntü verdi.
Son zamanlarda Beşiktaş bu özelliğinden uzaklaşarak ferdi becerilerle yoluna devam eden bir takım oldu. Bunun en güzel ve belirgin görüntüsü şu: Rakibin önce 10 kişi kalıyor, sonra 9 kişi. Ve sen hala oyunun direksiyonunu eline alamıyorsun.
Rakip futbolcular kırmızı kart görerek eksiliyorlar ama Beşiktaşlı futbolcuların hakemden kırmızı kart görmelerine gerek yok! Çünkü onlar kırmızı kart görmeden de oyunun içinde olmuyorlar.
Bunun mutlak bir sebebi var.
Çözecek olan da teknik adamları, yani Slaven Bilic.
Gökhan Töre ne zamandır yürüyor.
Takımı eksik bırakıyor. Olcay bazen var, çoğu zaman da yok! Oğuzhan da bu ikisinden farklı değil.
Bakınız rakip 9 kişi kaldığı anda maçın saati 65. dakikayı gösteriyor. Yani bitime 25 dakika var. İlavelerle 30 dakika olur. Yani maçın daha üçte biri oynanacak.
Ve bu oynanacak üçte birlik sürede maçın son bölümü olduğu için rakip zaten "baygın" düşecek.

PENALTININ KDV'Sİ EKSİKTİ!
Kaleci Tolga maalesef en büyük zaaflarından biri olan bir yan toptan dağlara taşlara bir gol yedi.
Aslında böyle pozisyonlar bir kaleci için en rahat pozisyonlardan biri. Ama maalesef kaleci Tolga kendini bu tür pozisyonlara hazırlamıyor.
Hakem, dün maçta Rizesporlu oyunculara iki kırmızı kart gösterdi.
Direkt kırmızı kartların yorumu olmaz. Doğruluk oranı yüzde 99'dur.
Cüneyt Çakır 1-1'den sonra bir penaltı çaldı.
Maçtaki en doğru kararlarından biriydi. Penaltı doğru ama bir şey eksikti. Yanında sarı kartı, yani KDV'si eksik kaldı. Oyuncunun sarı kartı varsa kırmızı olması gerekirdi.
Penaltıdan sonra Sosa'ya ceza alanı içinde yapılan pozisyon bence penaltıydı. Sosa'nın arkasındaki Rizeli futbolcu, Arjantinli oyuncunun hareketini engelledi. Cüneyt Çakır herhalde dedi ki "Bu penaltıyı versem, çok olacak" Bence hakem yorumu olarak yanlış. Bir maçta 5 tane de olsa verirsin. 6'ncıda da 7'ncide de vereceksin. O seni ilgilendirmiyor.
Penaltılık hareketi yapanı ilgilendiriyor.
Kaleci Tolga'nın bu tarz yediği goller devam ederse şampiyonlukta Volkan'lı Fenerbahçe ile Muslera'lı Galatasaray'ın gerisine düşerler.

Skor 2-1 olduktan sonra Sosa'ya ceza alanı içinde yapılan hareket de penaltıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA