Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kupa G.Saray için büyük şans

Türkiye Kupası'nda dünkü Manisaspor maçı Galatasaray takımı için güzel bir antrenman oldu. Ne kadar iyi antrenman yaparsanız yapın maçın verdiğini hiçbir antrenman veremez!
Galatasaray ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için Türkiye Kupası bu sene büyük şans oldu.
Futbolcular durumlarını kendileri maçlarda görüyorlar. "Hoca beni oynatmıyor" veya "Bana haksızlık yapıyor" diye serzenişte bulunma şansları bitiyor.
Böyle bir maçta Galatasaray kadrosu içinde hele Fenerbahçe derbisi öncesinde kimse Sneijder'i sahada beklemiyordu. Burada Sneijder'in oynamasında iki sebep var. Birincisi bence Avrupalı bir oyuncu maça büyük maç-küçük maç diye bakmaz. Onların futbola bakış açıları ve zihniyeti çok farklı. Amma velakin öyle veya böyle Avrupalı futbolcular parayı da çok sever! Eğer sözleşmesinde "Maç başı para alır" diye bir anlaşma varsa mutlaka miktarı da fena değildir. O zaman "Ben profesyonelim arkadaş. Bu parayı alırım" der ve oynar.
Peki dün gece oynayan futbolculardan hangileri "Benim maçlarda hakkım yeniyor. Maçlarda hoca beni oynatmıyor" diyebilir? Galatasaray 10 kişi kalan rakibine daha farklı bir bilet kesebilirdi ama çok da fazla kendilerini sıkmadan oynadılar. Hakemin verdiği penaltılar doğru. Ama iki penaltı verdim diye daha sonra penaltı olup da vermediysen, olmaz! İsterse 10 tane penaltı olsun. Penaltıysa 10'unu da vereceksin. Galatasaray'ın TT Arena Stadı'nın zemini yavaş yavaş düzelmeye başladı. Ancak henüz tam ideal durumda da değil. Manisaspor da en fazla bu kadar direnebilirdi. Buraya kadar gelmesi de başarıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA