Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İşini yapar sonra gider

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den gitti. Arkasından bayağı temizlik yaptı. Herkes soruyor "Emre gitti de Volkan neden duruyor?" Bakınız beyler; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da (Herkes için bir son kullanma tarihi vardır) o tarih gelince kim olursa olsun mendil gibi atılır.
İtalya'dan bir menajer geliyor aniden. Bayram değil seyran değil, bu İtalyan nereden çıktı demeyin. Bu menajer yapılacak temizlik hareketi için kiralanmış bir adamdır. Bu menajer enteresandır, gelir gelmez Fenerbahçe'de temizlik harekatı başlamıştır. Sanki bu menajer Fenerbahçe'nin son 4 yılki maçlarını izlemiştir.
Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyordur. Bu menajerin işi belli bir sürede bitecektir.
Sonra o da yollanacaktır.
Görünen şu ki bu teknik direktörlerle Türk futbolu çok hareketli günler yaşayacaktır. Özellikle hakemlerimiz sayesinde.
Çok uzağa gitmeyin, Shakhtar maçında Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'nın Alman hakem tarafından oyundan atıldığını bir kenara alın.
Sonra aynı teknik adamın Türkiye'deki maçlardaki yapacaklarını görün. Ardından ekranı ikiye bölün, Shakhtar maçındaki görüntülerle diğerlerini kıyaslayın. Sonra da niye bizim hakemler Avrupalı hakemler gibi değil diye konuşalım.

BU ALEMİ KALIN VE İNCE BAĞIRSAĞINA KADAR BİLİRİM

Türkiye'de muazzam (!) transferler yapılıyor.
Bir MHK getiriliyor gökten zembille, evlere şenlik.
Bu MHK hakemlere eğitim verecek veya şu andaki faal bazı hakemler mi eğitim verecekler.
Aynen Cüneyt Çakır'ın babasının profesyonel hakemlere eğitim vermesi gibi bir sorun var ortada. Serdar Çakır mı profesyonel hakemlere ders verecek yoksa profesyonel hakemler mi Serdar Çakır'a ders verecek? Lafı fazla uzatmayalım, Kuddusi Müftüoğlu MHK başkanı diyorlar.
Geçiniz. Şu andaki hakemleri Cüneyt Çakır ve babası Serdar Çakır yönetmektedirler. Bu olaydan da çok hakemler inanılmaz derecede sıkıntı içerisindeler. Cüneyt Çakır babasını oralara sokmak için Yusuf Namoğlu'na gidip görev istedi mi veya Yıldırım Demirören'den gidip istedi mi? Bunların cevabını zaten önümüzdeki lig maçlarında bulacaksınız. Çünkü muazzam işler olacak. Gazeteci ve televizyonculara iş düşecek. Peki ben müneccim miyim, hayır. Çocuk yaştan beri bu alemin içinde büyüyen, bu alemin kalın ve ince bağırsağına kadar bilen biriyim. Bırakın kalbi, mideyi, beyni...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA