Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Futbolu bilmiyorlar!

G.Saray yönetiminin çok acemi ve futbolu bilmez olduğu bir gerçek. G.Saray geriye düşüp yakalıyor ama yakaladığı pozisyonda Burak’ın golünde net ofsayt var

Çok fazla uzatmayalım isterseniz, çok kestirmeden yazalım;
Madde 1- Kaleci Muslera'nın Galatasaray'a geldiği günden beri yaşadıklarını ve kurtardıklarını düşünürseniz en az 5 tane böyle gol yeme hakkı var.

Madde 2- Olcan Adın kesinlikle bu takımın oyuncusu değil.
Madde 3- Sabri Sarıoğlu zaman zaman iyi şeyler yapsa da Galatasaray'ın sağ beki olamaz. Bunun altını çizmek istiyorum. Bu önemli bir ayrıntı çünkü...

Madde 4- Burak Yılmaz'ı beğenirsiniz beğenmezsiniz... Lukas Podolski'yi de alsanız eğer bu kadro ile oynayacaksanız Burak'tan vazgeçemezsiniz.
Madde 5- Öyle veya böyle Selçuk'ta karar vereceksiniz, ne oynamak istiyor veya ne oynatmak istiyorsunuz bunu bilmesiniz?
Madde 6- Dün gördük ki Chedjou, Galatasaray'da stoper için vazgeçilmez bir isim.

Bu temel görüntüleri Galatasaray'ın yeni yönetimi değerlendirir mi, değerlendirmez mi? Bilinmez. Ama bu Galatasaray yönetiminin çok acemi ve futbolu bilmez olduğu bir gerçek.
Galatasaray geriye düşüp yakalıyor ama yakaladığı pozisyonda Burak'ın golünde net ofsayt var. Burada biraz duralım; 10 dakika çay molası verelim. Bu profesyonel hakemlik biraz tuhaf olacak Türkiye'de. Bunlar profesyonel hakemlik mi yapacaklar yoksa profesyonel eyyam mı? İkincisini yapacaklar. Küçükleri Allah korusun. "Yandı keten helva" olacaklar. İki gecedir seyrettiklerimden kanaatim bu! Bir de bundan evvel gördüklerim.
Peki Burak'ın attığı golde pozisyon 10 cm mi ofsayt 20 cm mi? Sergen bu 10 cm mi 20 cm mi çok iyi bilir! Gözlerinden öperim sevgili Sergen...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA