Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

İşkenceci hoca!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, önceleri takımla çok oynuyor, sonlarda ise doğru işler yapıyor...

Öncelikle dün Ankara'da yaşadığımız "Terör" olayı için Türk insanına "Geçmiş olsun" diyelim. Çünkü yaşanan çok büyük bir acı var ortada. Dün A Spor'da yapacağımız "Takım Oyunu" programını da bu yaşanan büyük acı nedeni ile iptal ettik.
Tamam, A Milli Takım futbolcularımız Çek Cumhuriyeti karşısında deplasmanda olmalarına rağmen güzel bir sonuç aldılar. Teknik direktör Fatih Terim dahil tüm futbolcuları ayrı ayrı tebrik ederiz. İnşallah Konya'da da İzlanda ile yapacağımız karşılaşmada işi bitirip ümitlerimizi devam ettirirler.
Keşke şu bombalama olayı olmasaydı da dünkü galibiyetin sevincini bütün Türkiye'de doya doya yaşasaydık.
Karşılaşmada Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı gole kadar sabırla geldik. Rakibimiz Çek Cumhuriyeti'ni hep kontrol ettik. O golün sonrasında da çok iyi oynadık. Hep düzgün işler yaptık.
Fatih Terim oyuna doğru yerlerde müdahelelerde bulundu. Tamam karşı taraf, "Ununu eleyip, eleğini çoktan duvara asmış" ama bizim de daha önceki maçlarda dün Çek Cumhuriyeti önündeki gibi bu tarz oynamamız gerekirdi.
İşte insan o zaman kızıyor. Hem Fatih Hoca hem de Millilerimiz bize bu sıkıntıyı, heyecanı ve başarıyı yıllarca yaşatıyorlar. Aslında Fatih Hoca'ya şu lakabı takmak lazım: İşkenceci hoca!
Önceleri takımla çok oynuyor, sonlarda ise doğru işler yapıyor. Tamam galip geldik, özellikle attığımız penaltı golünden sonra çok iyi işler yaptık. Arda Turan'ın attırdığı ikinci golde rakip defansın boyu topa kafa vuracağım diye 5 cm uzadı sanki!
Hakan Çalhanoğlu ile Mehmet Topal'ın rakip kalede pozisyona girdikleri açı aynı. Ama vuruş teknikleri farklı olduğu için biri gol oldu diğeri de herkesi üzdü!
61. dakikada Serdar'ın düşürülmesiyle kazandığımız penaltıda hakem doğru karar verdi. O pozisyonda Novak, Serdar'a çok ince bir hareket yaptı ama hakem Martin Atkinson doğru kararla penaltıyı verdi. Ancak o pozisyon bence bariz gol şansıydı. Hakemin çıkardığı kartın rengi kırmızı olmalıydı. Hani hiç sarı kartı göstermese birşey demeyeceğim ama kart vereceksen çıkacak olan kartın rengi kırmızı olmalıydı.
Özellikle attığımız golden sonra Çek Cumhuriyeti'ne hiç pozisyon vermedik. İş Konya'daki İzlanda maçına kaldı.
Hani bir laf vardır ya, "Anyayı mı göreceğiz? Konya'yı mı?" bunu üç gün sonra yaşayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA