Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Terim, Volkan'ı alırsa...

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE

Fenerbahçe hiçbir şey oynamıyor... Kayserispor'a yazık oldu! Niye? Oynadığı futbol, sarfettiği enerji için yazık oldu! Kayseri oynadı, F.Bahçe kazandı. Kayseri aman aman mı oynadı? Hayır... Futbolun gereğini yaptılar. Topu aldılar, verdiler. Ceza alanı içinde pozisyonlar buldular. 10 kişi kalmalarına rağmen F.Bahçe'den daha iyi mücadele ettiler. Yani Fener attı, yattı! Türkiye'ye gelen yabancı biri dünkü F.Bahçe maçını izlese sarıkırmızılı takımı şampiyonluğa oynayan takım zanneder.
F.Bahçe bu oyunla Ajax karşısında ne yapar? Hiçbir şey! F.Bahçe'de tam iki takım olabilecek kadro var. Yedekleri de iyi. Ancak futbol inanılmaz kötü. Kadroda iyi futbolcular yok mu? İyi futbolcu nedir? İyi futbolcu yağmura, çamura, kara karşı, hakemdi, çimdi, rüzgardı demeden çok iyi oynayandır. Teknik adam diyordu ki, "Çok fazla şut çalışıyoruz, o nedenle sakatlanmalar yaşıyoruz." Maçta bir tek Van Persie'den şut gördük. Hani nerede çalıştıklarınız?
F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş... Bu takımları bizlerden biri çalıştırsa birisi mutlaka şampiyon olur. Bakın Pereira, F.Bahçe için bir-iki gömlek eksik! Hala daha göstermelik Van Persie'yi alkışlıyor. İstemeye istemeye. Van Persi'yle buzlar eridi görüntüsü veriyor oyundan alırken çak yapıyor hala! Van Persie ölü F.Bahçe'de golü attı takımı kurtardı. Van Persie olmasaydı ne yapacaktın! Gerçek şu Van Persie attı, F.Bahçe kazandı. Van Persie'yi oynatacaksın. Baskıyı yedikten sonra Van Persie'yi oynattı!

NEDİR BU KABADAYILIK?

Tembel talebeden öğretmen sorumludur. Nani'ye verdiğin şansı Van Persie'ye de vermelisin. Nani ne yaptı sahada? Pereira, Nani'yi kendi kontenjanından oynatıyor. Nani'yi kesip Diego ile başlasa o takıma daha faydalı olurdu. G.Saray ile F.Bahçe arasında fark var mı? Hani eskiden bir reklam vardı; "Yok birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı Bankası'yız" diye. Aslında ikisinin de birbirinden farkı yok ama G.Saray hiç olmazsa ikinci yarıda farklıydı. Baskı kurdu, pozisyon ve goller buldu. F.Bahçe'de bunu göremedik.
Volkan Demirel'in maç bitiminde yaptıkları çok çirkindi. Sosyal medyada "İşte bu yüzden Milli Takım'a alınmıyorsun" diyorlar. Haklılar. Ne gerek var gidip kafanı rakibinin alnına dayıyorsun? Nedir bu kabadayılık? Fatih Terim, Volkan'ı Milli Takım'a alsa ben Milli Takım yorumları yapmam. Volkan zihniyetli futbolcunun Milli Takım'da yeri yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA