Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Gözlerimin pası silindi

Son zamanlarda seyrettiğim en keyifli maçlardan biri oldu dün geceki Beşiktaş-Kasımpaşa maçı!. İki takım da kafa kafaya top oynadı. Kasımpaşa, Beşiktaş'a göre biraz daha kontrollüydü. Siyah-beyazlılar diğer maçlara göre dün en arka ile en ön blok arasındaki mesafeyi çok açtılar. Diğer maçlarda bloklar arasındaki boşluk daha yakındı, rakip fazla hareket edemiyordu. Beşiktaş sahada yapmak istediğini uzun zaman yapamadı. 5 dakika, 6 dakika yaptı!..
Kasımpaşa ekip olarak ligde iyi takımlardan biri. Ferdi olarak iyi oyuncular var. Bu Kasımpaşa'yı geçen sene şu an Trabzonspor'un teknik direktörü olan Şota çalıştırıyordu. Aslında bazı futbolcular da gitti... Ama Rıza Hoca'nın geldiği belli oluyor. Kasımpaşa; çok koşan, ısıran bir takım şeklinde oynuyor. Bu Rıza Çalımbay'ın oyun şekli... Rıza hoca kendi oyun prensibi ile karekterini takıma çok iyi yansıtmış. Lacivert-beyazlılar dün Beşiktaş'ı kendi silahı ile vurdu. İkili mücadelelerden çatur çutur çıktılar. Gidiyorlar, geliyorlar! Beşiktaş da gidiyor, geliyor ama karşılarında böyle dirençli bir rakip beklemiyordu. Beşiktaş da bir müddet sahada Kasımpaşa önünde bayağı direnç gösterdi ama sonra aynı direnci görünce fazla ısrarcı olamadılar. Öyle veya böyle dünkü mücadele seyreden herkese keyif veren bir maç oldu. Diğer takımları orta oyun oynarken gördükten sonra hiç olmazsa dün gece gözlerimizin pası silindi.
Tabii bir de şu var; biz pompa yapmayı çok seviyoruz. Ya haddinden fazla kötü gösteriyoruz ya da haddinden fazla iyi .. Beşiktaşlı oyuncular da havaya girmiş olsalar gerek.
Gökhan Töre'den de Quaresma'dan da Beşiktaş çok şeyler bekliyor ama ikisi de henüz siyah-beyazlı takıma el freni olmaktan kurtulamadılar.
Cüneyt Çakır tam ters işler yapmadı oyuna dokunmadı diye yazacaktık ama yazamadık! Bir penaltı verdi. Görerek mi verdi tahmini mi verdi, bilemiyorum. Çizgi hakemi mi verdi. Bu önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA