Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yenilginin sorumlusu Galatasaray yönetimi

İlk yarıda iki takımın oyununa, stiline bakıyoruz ve 'Bu maçı kesinlikle Çaykur Rizespor alır' diyoruz. Buradaki olay Rizeli oyuncularda mı yoksa teknik direktör Hikmet Karaman'da mı, onu bilemem ama ikinci yarıda maç başlayınca bir bakıyoruz Rize takımı mahkum!
Aslında Burak Yılmaz ile Umut Bulut, Rizespor defansının kucağına girmişler, kımıldayacak halleri yok. Ne hücum pres yapabiliyorlar ne de hücum edebiliyorlar.
Tamam, Galatasaray takımının iki tane sakatı var. Ama yine de giren yedeklerin çok daha farklı olmaları gerekir. Ama maalesef Hamza'da bir "Umut Bulut" takıntısı var. O'na çok güveniyor. Hayırlı olsun ama görünene göre Umut ile Galatasaray bir kişi eksik!
Dönüyorsunuz Olcan'a bakıyorsunuz, Olcan sol bek! Kesinlikle olmaz. Olcan'dan sol bek şöyle olur; "Kardeşim sen hiç hücuma çıkmayacaksın, arkayı da iyi kapatacaksın" Çünkü rakip takım oradan inanılmaz derecede hücum ediyor. İlk 45 dakikada Rize hücumu soldan başladı, ikinci yarı sağdan oldu. Zaten gol de oradan oldu. Olcan Adın ceza alanına girip kafa ile ayakla gol atıyor. Tam orada olur, oynat! Ama sol bekte olmaz!
Eğer Hamza hala sol bekim Olcan diyorsa demek ki bu Galatasaray yönetiminin işi ki hala ona bir sol bek alamamışlar.
Galatasaray gibi büyük takımlara karşı 2-0 öne geçemezsen maçı kazanman çok zor... Rizespor 3'ü yapsa farka giderdi. Ama Podolski'den golü yiyince paniklediler. Çünkü bu Galatasaray takımına, bu kadro yapısına gol atamayan takımı falakaya yatırıp döverler.
Rize'nin aklı başına geldi de geç geldi.

skora göre konuşmam

Hakem Serkan Çınar ne yaptı derseniz? Umut'a ilk gösterdiği sarı kart, kart değil... İkinci sarı kırmızı kart! İlk pozisyonda hem kart değil hem de pozisyon faul değil! Peki ilk yarıdaki pozisyon Rize'nin lehine penaltı olabilir mi? Olabilir. Bakmak lazım.
Ben bu yazıyı yazdırmaya başladığımda Galatasaray 3-2 galipti. Ve bu yazıyı bitirdiğimde Çaykur Rizespor karşılaşmayı 4-3 öne getirdi. Ben de hiçbir şekilde yazının üstüne dokunmadan noktayı koyuyorum. Çünkü hiçbir gün skora göre konuşmadım, skora göre de yazmadım. Dün geceki mağlubiyet önce Galatasaray yönetiminindir sonra da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nundur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA