Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Quaresma el freni

Tipik beraberlik maçı.
İkisi de birbirlerini yokluyorlar ama bitirecek hareketi yapamıyorlar.
İki tarafa da pozisyonlar geliyor. Yalnız Beşiktaş bu maçta diğer maçlara göre daha bir durgun oynadı. UEFA Avrupa Ligi maçları onları bir hayli yormuş.
Bursaspor da sezon başındaki Bursaspor değil. Her geçen gün üzerine bir şeyler koymuş. Beşiktaş takımının bu maçta orta sahası rahat iş yapmadı.
İkinci yarı değişikliklerle toparladılar.
Quaresma ile Gökhan Töre çok zaman el freni vazifesi yapıyorlar. İkisini beraber oynatırsan ve ikisi de aynı tarz oynamaya devam ederlerse o zaman ikisi ancak bir futbolcunun işini yapıyorlar. Yani takımlarını eksik bırakıyorlar.
Mario Gomez faydalı bir oyuncu ama Quaresma ile Gökhan Töre zamanında topu kullanmadıkları için Gomez rakip defansın göbeğine düşüyor. Zamanında top alamayınca o da markaja giriyor. İlk yarı Bursaspor, Beşiktaş'a göre daha maça hakim gözüktü. Değişikliklerden sonra da Beşiktaş sazı eline aldı.
Oğuzhan'ın attığı gol kalite olarak başlangıcından sonuna kadar üst düzeydeydi. Oğuzhan vuruşu gözü kapalı yapmadı.
Top ancak oradan geçerdi o da oraya attı.
Ve Beşiktaş, Bursa deplasmanından öyle bir puan çıkardı ki aldıkları bu üç puan onları mutlu sona ulaştıracak nitelikte...
Genelde Beşiktaş maçları hakem açısından zor geçer. Tuhaf şeyler olur ama bu maç öyle olmadı. Futbolcular da birbirlerine düzgün davrandılar. Bir tek oyunun başında sahaya Teksas Tribünü'nden yabancı madde atılması dışında!..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA