Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Aleyhinize çalınsaydı...

Şu bir gerçek; Beşiktaş takımı eğer skorda farkı ikiye çıkaramazsa, defans açısından zorlanmaya başlıyor

Beşiktaş ilk yarıda son derece kontrolsüz oynadı. Orta alanda mesafe çok açıldı. Siyah-beyazlılar hücum pres de yapamadılar.
Geri dörtlü de fazla geriye kaçınca Sivas takımı orta alana hakim oldu.
Atiba tek başına bu alanda zorlanıyor.
Necip olursa biraz rahatlıyor ama Veli ile oynadıkları verim yok!
Quaresma çok iyi şeyler yapmak istiyor ama kendine oynuyor! Arkadaşları gol pozisyonuna girecek, orta yapsa gol olacak ama Quaresma topa bir basıyor, bir daha basıyor bu arada da zaten pozisyon bitiyor.
Dikkatimi başka bir şey daha çekti; maçın içinde en az 4-5 yerde hem de 'can alıcı' yerde Beşiktaşlı futbolcular kayarak yere düştüler. Ama aynı durumda Sivassporlu futbolcular düşmediler!
Bu şunu gösteriyor; Beşiktaş'ın malzemecisi ve futbolcuları bu işte gerekli önlemi almamışlar.
Sivas takımı iki, bazen üç kişiyle Gomez'i beklemesine rağmen eğer maçta oyun açısından etkili oluyorsa, o zaman Beşiktaş takımı kendisini sorgulaması lazım; "Biz nerde hata yapıyoruz?" diye! Demek ki orta alanda ve defansta oyuncu paylaşımı doğru değil. Şu bir gerçek Beşiktaş takımı eğer skorda farkı ikiye çıkaramazsa defans açısından zorlanmaya başlıyor. Bazı maçları çeviriyorlar ama çeviremeyecekleri önemli karşılaşmalar da olacaktır. Yani "Her zaman papaz pilav yemez." Siyah-beyazlıların Atiba ile kazandıkları penaltıya eğer "Aleyhimize verilseydi, biz kabul ederiz" derlerse ben de kabul ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA