Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Bu sezon Fener böyle....

Maçtan önce "Bu F.Bahçe bu G.Birliği'ni çok rahat geçer" fikrindeydim. Aslında dün geçerken fazla rahatsız olmadı ama "1-0'lık skor" çok kötüdür. Gerçi dünkü G.Birliği'nin gol atacak hali de yoktu ama eğrisi doğrusu denk gelir bir gol atsa ne olurdu? Pereira'nın elinde böyle bir kadro var ama o hala daha oyuncu istiyor. Demek ki babaya Real Madrid'in kadrosunu da versen daha hala "Bana oyuncu alın" diyecek! Atılan gol 10 üzerinden 10 numara... Markovic'in süper ortası, Fernandao'nun kafasına değil sanki ağzının içine, azı dişine gibiydi! Fernandao da rahatlıkla yedi lokmayı, attı golü! Hava soğuk, hafif de sis var ama zemin güzel. İnsan F.Bahçe'den daha farklı futbol bekliyor ancak bu sene anlaşılıyor ki Fenerbahçe böyle futbol oynayacak ama kazanacak. Bakın maça, devamlı faul yapıyorlar. Bir de hakemin vermedikleri var. Aslında birinci ligde en fazla faul yapan iki takım oynadı dün gece. Fenerbahçe bu konuda da liderliğini bırakmadı. En fazla faulü sarılacivertliler yaptı! Fenerbahçe bir şeyi iyi yapıyor. Rakip topu kaptı mı hemen 4-5 kişi ile orada baskı yapıyorlar. Yani "Yılan başını kaldırmadan orada eziyorlar." Topu kazanırlarsa avantajları var. Çünkü 50 metre koşmuyorlar. Yani hem 50 metre geriye koşacaklar, topu kapınca aynı yolu kat edip bu sefer bir 50 metre daha koşacaklar... Onlar baskıyı önde kurup enerjilerini kısıtlı kullanıyorlar.
Bu kadar faul yapılınca futbol nasıl oluyor? Kötü. Neredeyse ilk yarı bitecek biz Fenerbahçe'den hala iyi futbol bekliyoruz. Gerçi bu futbollarını da kimse yadırgamıyor çünkü Pereira herkesi bu kötü futbola alıştırdı. Herhalde bu sene Fenerbahçe iyi futbol oynamayacak. Dün gece futbol açısından "kabız" bir maç izledik. Ne yapalım Fenerbahçe maçları bu sene böyle geçecek.
Gençlerbirliği ilk yarı boyunca 4 antrenör değiştirdi. İkinci yarıda da 4 teknik adam değiştirirse Gençler bu sene 4X4 olur. Güzel bir jip misali!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA