Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Uganda'da vermezler!..

Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında kalite farkı var. Zaten puan cetvelinde bulundukları yerler de bunu net bir şekilde gösteriyor.
Fenerbahçe çok büyük hata yapmazsa bu maçı kaybetmeyecekti! Nitekim de öyle oldu. Maç hakem açısından normal oynansa bu duruma gelmeyeceği kesin. Ama bu sene meaalesef hakem olayları yüzünden çok şey değişiyor. Dünkü maçta üç kırılma anı vardı. Birincisi; Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltı pozisyonu. İkincisi; Eskişehirspor'un aleyhine verilen penaltı pozisyonu. (Bu pozisyona Uganda'da bile penaltı verilmez)
Üçüncüsü; 65. dakikada Eskişehirsporlu Alpaslan'ın atılması. Hakem Alper Ulusoy'un verdiği penaltı, net bir penaltı değil. 65. dakikada Alpaslan'ın atıldığı pozisyonda da hakem yüzde yüz hatalı. Hatta faulü yapıp rakibin ayağına basan Mehmet Topal bile hakem kartını gösterince "Ben bir şey yapmadım" diye itiraz etmesine rağmen, kartı gören oyuncu Alpaslan oldu. Aslında bu hakemlere şaşırmamak elde değil. Kendilerine vazife çıkarıyorlar. Fenerbahçe'nin aslında hakemlere hiç ihtiyacı yok ama...
Fenerbahçe'ye gelince....Diego'yu arıyor. Ozan'ın oyun şekli ile Diego'nun oyun yapısı çok farklı. Ozan, Diego'nun yaptığını şu an yapamaz. Diego da sanki çok mu iyi oynuyor? Almanya'daki Diego mu? Değil! Galatasaray'ın yedek kulübesindeki Bilal'i al, şu Fenerbahçe takımının kadrosu içine sok banko oynar. Bilal takımın oyun yapısının tümünü değiştirir. Alır, verir hücuma sokar, araya atar, takımı hareketlendirir. O zaman transfer yaparken takımlar illa bilmem nerelerde futbolcu aramayacaksın. Gözünün önündeki futbolcuya bakacaksın. Ozan ilerde belki iyi olur ama şu an iyi değil. Markovic'te ses var görüntü yok. Markovic ne yaptı? Bir gol attı, bir asisti var. Bu kadar para veriyorsun sen ondan ne aldın? Fenerbahçe'ye ne verdi? Onu tartışalım. Eskişehirspor'un dün sahada yapacağı fazla birşey yoktu. Zaten Fenerbahçe'ye karşı yarım saat eksik oynarsanız fazla birşey yapamazsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA