Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Çırpındıkça batarsınız

Bakınız beyler bu piero denen olay artık can sıkmaya başladı. Gazetelerde yazı yazanlar hiç araştırmadan yazıp, konuşuyorlar... Ben Maraton'da görev yaparken ve ilk piero ile bunu yaparken bir başka televizyonda da başka bir piero aleti vardı. O gün biz mesela top çizgiyi geçti mi geçmediyi mi oynattık; Diyelim bizde geçti ama aynı pozisyonda öbür televizyonda top geçmedi verdi. 10 gün kamuoyu ve basın bu piero aletlerini tiye aldı.

OLAY GÜVEN OLAYI
Hangisi doğru diye dalga geçtiler. Sizin piero bizim piero diye konuşuldu. Bu olaydan iki hafta sonra da gene pieroluk bir olay oldu İzmir'de Beşiktaş maçında... O zamanki yönetmen programı idare edene gelip kulağına bir şeyler söylemişti. Ben de ne olduğunu sorduğumda yönetmen bana, "Pierocu soruyor, topu sokayım mı çıkarayım mı diye." Ben de o zaman "İçeriye gelirsem o topu..." diye devam etmiştim. Beyler bunlar yaşanmış olaylardır, rüyamda da görmedim. Bilgisayara ne verirseniz onu alırsınız. Bir de göz denen bir olay var. Ben yarım metre, 30 santim, 1-1.5 metrelik çizgiyi geçmelerde gözüme mi inanacağım pieroya mı? Aslında bataklığa girip bunlara cevap verenlerin kaçırdıkları bir nokta var. Olay sadece piero olayı değil beyler! Olay kamuoyundaki güven olayıdır. Güven kazanmak ve güven kaybetmek. Çırpındıkça batarsınız çünkü kamuoyunun size güveni kalmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA