Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Diego’ya ayıp ediyorlar!

Teknik direktör maç farka gidince, Diego’yu oyuna sokup seyirciyle barıştırmak istedi. Fenerbahçe seyircisinin, Diego’ya yaptığı son derece ayıp ve yersiz. Bu hareketler kulübünü seven taraftara yakışmıyor.

Şampiyonluğa giden Beşiktaş ve Fenerbahçe, en zor üç haftaya girmeden evvel leblebi gibi rakiplerle haftayı kayıpsız geçirdi. Önceki gün Beşiktaş, dün de Fenerbahçe, güle oynaya kazandı. İş önümüzdeki hafta biraz belirlenecek gibi gözüküyor. Yalnız şuna dikkat! Türkiye Ligi'nde alttakiler ile üsttekiler arasında büyük fark olmaya başladı.
Böyle giderse rekabet azalacak, heyecan azalacak, haliyle de seyirci sahalardan kaçacak. Önceki akşam Beşiktaş'ın rakibi, dünkü Fenerbahçe'nin rakibi, ligde oynayacak düzeyde takımlar değiller. Düşünün, 90 dakika geçiriyorsunuz Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i bir defa yere yatıramıyorsunuz. Volkan nasıl pırıl pırıl sarı kıyafetleriyle maça başladıysa öyle bitirdi.

FARK DAHA FAZLA OLABİLİRDİ

Aslında dünkü maçta fark çok daha fazla olabilirdi. Fenerbahçe de baktı ki rakip bu kadar, o da kendisini sıkmadan oynadı, 3-0 yaptı. Bu skoru bulurken de hiç zorlanmadı. Yani bir gol yese, yanlışlıkla ikiyi de yese maçı bir anda 5, 6 gollü galibiyetle bitirecek noktaya getirebilirdi. Öyle bir maç yani, öyle bir rakip... Böyle bir karşılaşmayı izlerken, insanın başka işlerle uğraşası geliyor.
Peki Fenerbahçe bu kadrosuyla niye şimdiye kadar rakibiyle arayı açamadı? Bu teknik direktör, Robin Van Persie ile kapıştı, ötekiyle bilmem ne yaptı. Sonra birileri çıkıp "Hop kardeş, sen biraz dur. Takımı da böyle çıkar, şöyle oynat" dedi, belli...

METE KALKAVAN'A İŞ DÜŞMEDİ
Ne zaman Van Persie yedek kulübesine bakmadan oynamaya başladı, Fenerbahçe'nin oyun şekli de güzelleşti, teknik kapasitesi de arttı. Nitekim Van Persie banko oynamaya başlayınca, yaptığı asistler ve attığı gollerle teknik direktörünün gözünün içine bazı şeyleri soktu. Hem de göstere göstere... Onun için büyük yıldızlar alıyorsanız, onları idare edecek kapasitede kompleksi olmayan teknik direktör almalısınız.
Son 300 metredeyiz... Sonuç foto finiş mi olacak, yoksa fark bir tık açılacak mı? Kararı, önümüzdeki hafta vereceğiz zannederim.
Hakem Mete Kalkavan için bir şey yazmaya gerek yok. Çünkü tek kale maç oynanınca, hakem neyin aleyhine düdük çalacak ki!
Diego Ribas'a bir paragraf açmak lazım. Fenerbahçe seyircisinin, Diego'ya yaptığı iş son derece ayıp ve yersiz. Bir duyuma göre; kiraladığı evden çıkıyormuş. Başka eve mi gider, Türkiye'den mi gider onu bilemeyiz. Teknik direktör maç farka gidince Diego'yu oyuna sokup seyirciyle barıştırmak istedi. Ama ne olursa olsun dün gece Kadıköy'deki seyircinin bu hareketi yapması kulübünü seven taraftara yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA