Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Yıldırım bırakınca ne olacak?

AZİZ Yıldırım, 18 yıldır Fenerbahçe Başkanı. Sarılacivertliler 6 kere şampiyon olmuşlar. Yani 3 senede bir. Fenerbahçe'yi kim yönetirse yönetsin zaten 3 senede bir şampiyon olur.
Aslında Fenerbahçe taraftarının mali gücüne baktığımda;
Bilet al diyorsun bilet alıyor. Kombine al diyorsun kombine alıyor. Yurt dışına gel diyorsun uçağa binip geliyor. Forma al diyorsun alıyor.
Çocuğuna tişört al diyorsun alıyor. Kulübe bağış yap diyorsun yapıyor. Yani Fenerbahçe seyircisi ne denirse yapıyor. Yapıyor da sonunda kulüp nereye geliyor? Gördüğünüz gibi önceki akşam kamyon devrildi. Bir gün Aziz Yıldırım bu kulübü bırakıp kaçacak. Bakın kaçacak diyorum, kaçtıktan sonra kulübün mali portresi ne gösterecek? Ben de çok merak ediyorum. Ama tahmin ediyorum.
Aziz Yıldırım kendinden sonra gelecek adamın kendi yönettiği 18 yıldan hesap sorulmasını istemeyecek bir başkan olmasını istiyor.

İBRA EDERLER Mİ?
Bu da benim değil Fenerbahçe kongresinin sorunu.
Önümüzde sarı-lacivertli kulübün mali kongresi var. İbra ederler mi, etmezler mi o da onların sorunu. Yalnız şu cümleyi unutmayın; ibra ederlerse de etmezlerse de o kongre üyeleri kucaklarında bir çocuk bulacaklar. Onun da sorumlusu oy kullanan kongre üyeleri olacaktır, unutmayınız bir kenara yazın.
Sonra da o çocuğun nüfus cüzdanına ne yazacaksınız, bana söylerseniz ben de onu yazarım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA