Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Bazıları için bitmedi!

Türk Milli Takımı için bence film bitti ama bazıları için bitmedi. Ne demişler; intikam soğuk yenen bir yemektir.

Lafı fazla uzatmayalım. Milli Takım kadrosuna alınmayan Arda Turan, bazı sunucu ve TV yorumcusu dostlarıyla beraber Fatih Terim'i gönderme operasyonuna girdiler. Dünkü maçta da başarılı oldular. Çünkü hem Türk insanını, Terim'i, hem de futbolcuları maç havasından uzaklaştırıp çok farklı yerlere götürdüler. Sonunda da bu iki maçtaki kötü neticeler geldi. Şunu diyebilirsiniz; biz bunları yaşamasaydık da iki maçta 1 puanda kalabilirdik. Evet kalabilirdik. Ama bu tarzda değil. Dün gece maça çıktığı andan itibaren Fatih Terim ve futbolcuların suratından Türkiye'deki olaylardan, konuşulanlardan etkilendiği apaçık ortadaydı. Biz zaten duygusal bir millettiz, bu tip olaylardan çok etkileniriz.
Şimdi ne olacak? Bu takım yeni bir takım. Belli bir yola çıkıldı. Ama şu gözüküyor ki Barcelonalı Arda Turan, önümüzdeki milli maçlardan önce de o sunucu ve TV yorumcusu ağabeyleri ve dostlarıyla aynı oyunu oynayacaktır. Terim kaldığı müddetçe... Burada filmi ters çevirelim. Şöyle düşünelim; Terim önümüzdeki milli maçlarda Arda'yı milli takım kadrosuna alırsa, bu sefer de kamuoyu "Arda dostlarıyla beraber bastırdı, Terim'in gücü yetmedi" diyecekler. Yani aşağı tükürseniz sakal, yukarı tükürseniz bıyık! Bakınız! 3-4 gün içinde iki tane Dünya Kupası eleme maçı oynandı.
Şu anda yazdığım yazı dahil milli takımın hangi kadroyla sahaya çıktığından, nasıl olması gerektiğinden, ne yapması gerektiğinden bahsedeceğimize neler yazıyoruz. Lanet olsun böyle futbol anlayışına ve zihniyetine! Şu oynasaydı, bu oynasaydı çok fazla bir şey fark etmeyecekti.
Volkan Şen... Dün gece faul yaptı, ardından gelip İngiliz hakeme ukalalık yaptı sarı kartı görüverdi. Bu kafadaki ve zihniyetteki futbolcularla biz bir yere varamayız. Aynı cümleleri Emre Mor için de yazabiliriz. Yine itirazdan sarı kart gördü, cezalı duruma düştü. Bundan sonraki maçta oynamayacak. Demek ki genimizde bazı hatalar var! Belki şimdi çıkıp diyeceksiniz ki; Daha maçlar bitmeden, hiçbir şey belli olmaz. Çıkmadık candan umut kesilmez! Ama bir şey belli; Barcelonalı Arda, kendisini kadroya almayan Terim'e büyük bir çizik attı. Filmin sonu nasıl bitecek merak bekleyenler var. Türk Milli Takımı için bence film bitti ama bazıları için bitmedi. Ne demişler; intikam soğuk yenen bir yemektir. Herkese hayırlı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA