Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Arda resmen el freni!

Tansiyonu yüksek ama keyifli bir maç oldu. İki taraf da kazansa, sürpriz olmazdı. Bu Başakşehir'i Türkiye'de normal şartlarda iki takım yenebilirdi: Biri Beşiktaş biri de G.Saray. Nitekim Beşiktaş da dün akşam yendi. Sürpriz mi, değil!
Beşiktaş'ta eksik oyuncular var deniyor, tamam... Ama şu var, dün akşam Beşiktaş'ta 90'da oyuna giren Larin'i saymayalım, ondan önce giren yedek oyuncular Kagawa ve Güven.. İkisi de girdikten sonra takıma katkı sağladılar.
Peki, Başakşehir'de kimler girdi oyuna. Arda, Napoleoni ve Demba Ba.. Üçü de çıkanların yerini dolduramadı.
Şans faktörü iki takıma da gitti geldi.. Mesala Beşiktaş'ın attığı ilk gol, kaleciden geri geldi, Atiba vurdu gol oldu. 90+4'teki pozisyonda ise Başakşehirli vuruş yaptı, top önce Vida'ya vurdu, ardından son anda kaleci Karius'un kalçasına çarpan top kornere gitti.
Başakşehir belki maçı çevirebilirdi ama Avcı, Arda'yı oyuna soktuğu dakikadan sonra artık maçı alacak gücü yoktu. Çünkü 10 kişiye düştü.
Arda'yı kontenjandan mı oynatıyorsun, yoksa morali bozulmasın diye mi? Onu bilemem. Ama Arda bu futboluyla bu takımda oynayamaz, resmen el freni!
Arda girdiğinde kenara alınan İrfan Can'ın oyunda kaldığı süredeki oyunuyla, Arda'nın kaldığı süredeki mücadelesine baktığın zaman; İrfan Can'a yazık olmuş derim.
Bu arada Karius, dün siyah-beyazlıları ipten aldı. İlk yarıda 3 dakika içinde üst üste 3 top çıkardı, belki de maçın dönüm noktalarından biriydi. Lider mağlup olunca, arkadan gelenler de iştahlanıyorlar. Bu iş böyledir. Şampiyon olacaksan, bazı maçlarda yenilmeyeceksin. Bence dönemeç maçlarından biriydi Beşiktaş maçı Başakşehir için.. Kendi işlerini zorlaştırdılar. Ama bizler için iyi oldu, çünkü galip gelselerdi ve bugün de G.Saray mağlup olsaydı, iş bitecekti. Bu alemde herkes kendisini düşünüyor! O da çok doğal..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA