Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Sabaha kadar izlesem karar veremem!

Başakşehir'in inanılmaz puan kayıpları G.Saray ile Beşiktaş'ı bu hale getirdi. Maçı alan büyük ihtimalle şampiyon olacaktı. Şimdi böyle bir maça çıkarken her şeyin hesabını en iyi şekilde yapmak lazım. Beraberlik sana yetiyor mu? Yüzde 100 kazanman mı lazım?
Büyük seyirci desteği alacak olmasına rağmen Terim, orta sahanın ortasına Donk ile Fernando'yu koydu. Pozisyon icabı Donk'u da Belhanda'yı da hücuma yolladı. Yani işi sağlama aldı. "Bir gol yiyip de saçma sapan mağlup olmayayım, yenemesem de Başakşehir'i, Rize'yi yenerim şampiyon olurum" dedi. Peki Güneş ne yaptı? Atiba, Dorukhan, Necip'i oynattı.
Şimdi bakın! Hem defans hem hücum özelliği hangi takımda daha fazla. Galatasaray bu anlamda Beşiktaş'a göre daha öndeydi...
Maç başlıyor... Galatasaray daha istekli. Beşiktaş fazla bir şey yapamıyor. Yukarıda Allah var, hakem de ilk yarıda Galatasaray'a omuz veriyor. Bir pozisyon var. Taç pozisyonu... Top Caner'in bacağına değdi mi, değmedi mi? Ben sabaha kadar seyretsem bu çekimlere, bu açılara göre karar veremem. Aslında en büyük rezillik yayıncı kuruluşun. Belki de şampiyonluğa tesir edecek bir olay bu. Ve sen bunu para verip sana üye olanlara ve yayıncı kuruluş olarak değişik açılardan gösteremiyorsun. Top öyle veya böyle dışarıya çıkıyor. Senin kalene 60 metre var. Rakip 5-6 pas yapıyor, sen seyredip golü yiyorsun, sonra da itiraz ediyorsun. Taç ilk defa yanlış verilmiyor. Verildiyse de devam edeceksin, pozisyona bakacaksın! İkinci yarıda hakem ortadan maç idare etmeye başlıyor. Ama G.Saray yine etkili. Oyuna baktığınızda, "Hangi takım maçı kazanmayı hak etti?" derseniz, kesinlikle Galatasaray derim. Bunun da tek sorumlusu var, Güneş.
Şimdi Beşiktaş ilk ikiye girip Şampiyonlar Ligi'ni yakalayabilir mi? O da Başakşehir'e bağlı. Bu saatten sonra Galatasaray'ın bu işi vereceğini tahmin etmiyorum. Futbolcu için şu çok önemlidir; ben bu maçı alırsam şampiyon olacağım! Şimdi Galatasaray'ın elinde böyle bir ateşleyici koz var. Galatasaray'ı da Beşiktaş'ı da ölmüş ağlayanları yokken bu şampiyonluk havasına sokan Başakşehir'dir. Onlar da şampiyonluğu bu noktadan sonra kaybederlerse kimseye kabahat bulmasınlar, aynaya baksınlar. "Hakem nasıldı?" derseniz. Klasik Bülent Yıldırım... Herhalde anlatmışımdır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA