Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Beşiktaş’ın verilmiş sadakası varmış

Öyle bir maç ki ne anlatsanız hikâye… Bu maçı şöyle tarif etmek daha iyi: Sene 80; Tuzla piyade okulunda yedek subay talebesiyim. Tuzla'da sahalarda eğitim yapıyoruz. Başımızdaki yüzbaşı bir yılan yakaladı. "Bakın arkadaşlar" dedi.
"Savaş anında bu yılanı kesip nasıl yeriz, onu anlatacağım size..." Canlı yılanın boğazına yakın yerden boynunu kesti. Sonra kestiği yerin kenarlarından biraz et arası açtı. Et kısmından tuttu ve deriyi çekti. Yılan cascavlak kaldı. "Biz bunu zor şartlarda mangal yapar üstüne koyar yeriz" dedi.
Dünkü maç aynen böyle...
Antalyaspor ilk yarı rezalet... Hatta rezalet ötesi... Beşiktaş gayet iyi geliyor.
3-4-5'i rahat bulur. Kaçırıyor. Laubalilik de var. 'Eğer bir mucize olmazsa Beşiktaş bu maçtan rahat çıkar' diyoruz. İkinci yarı başlıyor. Allah Allah o Antalya gitmiş başka Beşiktaş gelmiş.
Yani yılanın derisi yüzülmüş.
Bu sefer Antalya kaçırdıkça kaçırıyor.
Beşiktaş kazanıyor ama tabiri caizse; verilmiş sadakası varmış!
Ben Antalya yöneticisi olsam futbolculara büyük ceza veririm. Para cezası… Mağlup oldukları için değil. Madem ikinci yarı bu futbolu oynuyorsunuz, hani bir şarkı var ya 'Daha önce nerelerdeydiniz' diye onun yüzünden.
İki yarıya baktığımızda maç 2-2 bitseydi adaletli olurdu. Karşılaşmanın hakkı da buydu. Bir devre Beşiktaş bir devre Antalya müthiş... Bu tip maçlarda teknik taktik yazamazsınız.

BU SKOR ALDATMASIN!
Yalnız şunu da ilave edelim; Antalya ve Beşiktaşlı futbolcuları mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Sebebi stadın çim zemininin rezilliği. İnanın jokey kulübü böyle bir sahada atların koşmasına izin vermez. Bu zeminlerin düzeltilmesi lazım. Büyük sakatlıklara yol açılabilir. Futbolculara milyonlar veriyorsunuz stadın zeminine 3 kuruş harcamıyorsunuz. Yapılırken drenajların doğru yapılması şart...
Bu maç herkese şunu gösterdi...
Heyecanlı bir maç izledik, iki takımı da tebrik etmek lazım. Ancak Beşiktaş dün Antalya'da alınan galibiyetinin arkasına saklanmasın. Çünkü geçen hafta karşılaştığı Galatasaray son zamanlarda ortalıklarda yok. G.Saray futbol oynamıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA