Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Terim'in kaderi!..

Galatasaray'ın Schalke önünde oynayacağı futbol içine doğmuş olacak ki; maç öncesi Fatih Terim, "Bundan önceki büyük ve kritik maçlarda gerçekçi ve dikkatli bir oyun sergiledik. Aklımızla ve sabrımızla oynamamız gerekir. Schalke agresif savunma yapıp çok çabuk açılan bir takım" uyarısını yapmıştı.
Gerçek şu ki; Schalke G.Saray'dan bir gömlek üstün bir takım. Rövanşta rakip hata yapmaz, olağanüstü kötü oynamazsa ya da Terim'in öğrencileri ekstra bir performans göstererek oynamazsa Galatasaray turu geçemez. Alman ekibi savunmada hatasız oynuyor, Fizik olarak da Galatasaray'ın çok önündeler. Selçuk-Melo ikilisi topla buluştuklarında yedikleri baskıdan dolayı rakip kaleye yüzlerini dönemediler. G.Saray'ın Burak'ın bireysel becerisiyle attığı erken golden sonra oyuna hakim olacağını düşündük ama yanıldık. Çünkü Galatasaray'ın pas kalitesi Schalke'nin dikkatli ve dirençli savunma anlayışı karşısında işlemedi. Bu yüzden Galatasaray hızlı hücuma çıkamadı. Drogba sırtı dönük oynarken vücudunu öyle büyütüyor ki; topu kaybetmiyor ama yalnız kalıyor ve pas alış-verişi yapacak partnerini bulamıyor.
Özellikle Drogba'nın, Burak'a, Amrabat'a indirdiği topları birileri Drogba'ya indirseydi kesin gol olurdu. Devler liginde kaç tane pozisyon bulacaksın? Burak iki tane, Hamit de bir pozisyonda gol olacak vuruşları yapamadı. Önce hantallaşan Hamit'in, sonra da sakar Dany'nin dikkatsizce yaptığı hatalar Galatasaray'ın golü yemesine neden oldu. Hamit yıllardır Avrupa'da oynuyor. Tecrübeli. Dev ekranda dakikaları görüyor. Kenarda rakibi geçmeye çalışacağına öldürmeyi düşünse devre bitecek Galatasaray soyunma odasına önde girecek. Bunu akıl edememek insanı şaşırtıyor. Kader mi bilemiyorum; Altıntop kardeşler Terim'in kaderi oldu. Terim Milli Takım'dayken, Estonya'da Halil boş kaleye inanılmaz golleri kaçırmıştı. Hamit de dün direğe nişanladı.
Not: Sneijder solda oynarsa verimi düşer. Drogba'ya yakın oynarsa paslaşmaları rahat yapar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA