Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Şampiyonluk yarışı dayanışma ister

Fatih Terim hep şöyle der: "Formayı ben vermem oyuncu kendi alır."
G.Saray zorlu bir maratona giriyor. 10 gün içinde G.Saray iki kez Real Madrid ile oynayacak. Real öncesi Belediye'yi sonrası da Mersin'i ağırlayacak. Bu zor dönemde Fatih Hoca'nın yarım oyuncuya bile ihtiyacı olacak. Büyük kulüplerde oynamak ayrıcalıktır.
G.Saray'da Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Engin Baytar ve Hakan Balta gibi geçen sezon şampiyonlukta katkısı olan oyuncular kendilerini kulübeye mahkum ettiler. Elmander, fitness salonundan çıkamıyor. Fatih Hoca her maça aynı onbirle çıkıyor. Sonradan oyuna Umut'u, Amrabat'ı ya da Yekta'yı alıyor. Emre, Engin, Hakan, Aydın hatta Elmander'in kendilerini rekabet ortamına sokup Fatih Hoca'nın elini güçlendirmeleri gerekiyor. Bu oyuncular "Hocam biz de buradayız. Taşın altına elimizi sokmak istiyoruz" şeklinde sorumlu davranmıyorlar. Danny'nin yokluğunda formayı kapan Gökhan Zan gibi özverili olmuyorlar. Dar günde sorumlu olmayanlar G.Saray'da kalmazlar.
Şampiyonluk, mücadele ve topyekün dayanışma ister.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA