Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Sezonun transferleri Hamit ve Sneijder!

G.Saray'ın bu sezon Sneijder'le birlikte yeni transferi Hamit Altıntop'un olması gerekiyor. Sneijder kampın yıldızıydı. Önümüzde Dünya Kupası var. Sneijder de Hollanda'nın Brezilya kadrosunda olmak isteyecektir. Kaptanlığını elinden alıp Van Persie'ye veren Van Gaal'ın yeniden güvenini kazanmak adına G.Saray'da verimli bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Yani Sneijder'in Milli Takıma dönüşü G.Saray'dan geçer.
Fatih Terim Milli Takım hocasıyken Hamit için, "Oyun içinde birçok mevkide oynatabileceğimiz çok yetenekli bir oyuncu. Yüreğiyle mücadele ediyor." övgüsünde bulunmuştu. Hamit'in transferinde Terim ısrarcı oldu. Bir yıl boyunca destekledi, kadroda hep yer verdi. G.Saraylılar ve Terim, Hamit'ten sabırla 2008'deki Milli Takım performansını bekledi. Hamit ise inişi fazla, çıkışı az bir sezon yaşadı. Ancak, Napoli önündeki Hamit'i yavaş, ağır, adam eksiltemeyen, rakip sahaya çabuk top taşıyamayan bir oyuncu olarak gördüm. Hem kendi, hem de hocası Terim adına Hamit'in bu sezon patlama yapması gerekiyor. Dilerim Emirates Cup, Hamit için verimli geçer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA