Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Ve huzur bozuldu

Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar; çözümü başkasının huzurunu bozmakta bulurmuş..
Bu ifadeyi önce Mancini'ye sonra yönetime batırmak gerekir. Mancini iki yıl üst üste şampiyon olmuş kadroyu sırf kendi egoları için bozdu. Sık sık kadro değişikliği takım içinde küskünlüklere, kırgınlıklara neden oldu. Son dönemlerde Drogba ve Sneijder'e İtalyan hocanın verdiği tavizler diğer oyuncuların kendisine karşı duyduğu saygıyı törpüledi.
Özellikle devre arasında yapılan oyuncu transferleri Telles ve Hajroviç'in "Yetenekli.. Büyük oyuncu olacaklar" şeklinde övgüye tutulmaları şampiyonluk yaşamış oyuncuların motivasyonunu bozdu.
Yabancılar kollanırken, yerli oyuncular medyada suçlu olarak gösterildi. İki şampiyonluk yaşamış takımın kaptanı Selçuk İnan ile gol kralı olmuş ve geçen yıl attığı gollerle Galatasaray'ı çeyrek finale taşıyan Burak'a başlatılan haksız "Linç" kampanyasına ne yönetim ne de Mancini tepki göstermedi. Yönetim de Mancini'ye "Bu kadar oyuncu aldırdın neden oynatmıyorsun" şeklinde hesap sordu. Mancini de yönetime inat olsun diye kritik Kayserispor maçında sahaya yenilerden Veysel, Hajroviç, Telles'i sürdü, kulübeye de Koray, Oğuzhan, Lucas'ı aldı.
İkinciliğin bu yıl şampiyonluk kadar önemli olduğunu Mancini bilmiyor mu? Başkan Ünal Aysal, Terim'i gönderip Mancini'yi göreve getirdiğinde "Çok büyük risk aldık" demişti. O risk Chelsea'de çatladı, Kayseri maçında kırıldı. Tribünler hem yönetimi hem de Mancini'yi istifaya çağırdı. "Evimde ayaklarımı uzatmış keyif çatarken ve yılda 6 milyon Euro alırken Galatasaray beni çağırdı" diyen uzun sözleşmeli Mancini gider mi? Yönetim dua etsin İtalya Milli Takımı'nın başına Mancini getirilsin.
Maça gelince; moralsiz, ayakları titreyen oyuncular grubu Kayseri'ye karşı şuursuz bir baskı kurdu. Sneijder ve Burak üç net golü kaçırdı. Hajroviç, "Kral yapmayacaksın kral olacaksın" gibi oynadı ve şampiyonluk defterini tamamen kapatan Galatasaray ikinciliği bile zora soktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA