Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

İyiler ve kötüler

Yerinde oturmayan, maçı oyuncularla birlikte oynayan ve sürekli uyarılarda bulunan Prandelli Galatasaray'da öncelikle iki konuya önem veriyor..
1-Oyuncuların birlikte hareket etmeleri ve doğru pozisyon almaları konusunda titiz davranıyor.
Pozisyonunu kaybeden oyuncuyu hemen uyarıyor.
Maçlar arttıkça bu hatalar azalacaktır.
G.Saraylı oyuncular da birbirleriyle sık konuşup özellikle pas atmadan önce çevre kontrolünü yapmalılar.
2-Prandelli kanat akınlarına büyük önem veriyor. Bu yüzden çabuk ve topla dikine gidebilen Bruma ve Olcan ikilisini monte etmeye çalışıyor. Sağ ayağı güçlü Bruma'ya solda, sol ayaklı Olcan'a sağda görev veren Prandelli sürekli topla içeri hamleler yapmalarını istiyor. Bruma'yı güçlenmiş ve daha hızlanmış gördüm. Selçuk-Melo Bruma'yı daha fazla kullanmalı.

TARIK TRANSFERİ ÖNEMLİ
11 Temmuz'da sezonu açan, en ciddi maçına 12 gün sonra yarım ideal kadroyla çıkan G.Saray'ın fizik gücü yerlerde sürünmüyor.
Uzun tatil yapan Melo fit gelmiş. Bazı oyuncular ise fizik güç ve kafaca hala hazır değil. Savunmada Telles'in bölgesinde ciddi sorun var. Yenilen iki gol Telles'in pozisyon hatasının sonucuydu. Hep önde oynamak isteyen, hücuma çıktığında da etkili olan Telles geriye çabuk dönemiyor. G.Saray savunmanın iki kanadında da oynayabilen Tarık Çamdal'ı gecikmeden almalı. Çünkü Prandelli 5 yabancılı sistemde zorlanacak. Melo, Sneijder, Muslera garanti. İki boş koltuğa Bruma, Amrabat, Chedjou, Telles'ten kim oturacak merak ediyorum doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA