Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hakem Hellaç’ın titizliği

Galatasaray-Eskişehir maçında işini çok ciddi yapan bir hakeme tanık oldum. Maçı yönetecek Ali Palabıyık ve yardımcıları ısınırken 4'üncü hakem Ercan Hellaç arı gibi çalışıyordu. Hakem Hellaç'ın bir titizliği dikkatimi çekti. Sizler belki "Görevi" diyebilirsiniz ama ben bu titizliği yazmak istedim. Galatasaray maçta mor formayla oynayacaktı. Hamza hocanın yardımcılarının da kıyafetleri mor renkteydi. Hakem Ercan Hellaç teknik heyete "Kulübede bu kıyafetlerle oturamazsınız. Karışıklık olur, lütfen değiştirin" uyarısını yaptı. Teknik heyet üzerlerine siyah mont giyerek karışıklığa izin vermedi.
Ayrıca hakem Hellaç, "Yedek oyuncularınız ısınırken ne renk yelek giyecek?" diye sordu. Teknik heyet "Beyaz giyecekler" dediğinde Hellaç "Olmaz misafir takım beyaz giyiyor. Başka renk seçin" yorumunu yaptı. Galatasaray'ın yedek oyuncuları ısınmaya sarı yelekle çıktı. Bunu neden yazdım. Bazen kalecilerin hatta hakemlerin bir takımın forma rengiyle aynı olduğunu gözden kaçıran hakemlere tanık olduğumu bilirim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA