Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Galatasaray Sinan Bolat'ın menajerine haddini bildirmeli

Mancini döneminde Gekas, Muslera'yı sakatlamış kale de Eray'a kalmıştı.
O dönemde başkan Ünal Aysal devre arası ısrarla Sinan Bolat'ı almak istemiş ama Mancini, "Ben oynamayan kaleci istemem" diyerek bu transferin önünü kesmişti.
Sinan Bolat da Kayserispor'a geldi.
Sinan Bolat o kadar kötü bir performans sergiledi ki; kalesine gelen iki şuttan biri gol olurken Kayserispor küme düştü. Kayseri yönetimi, "Küme düşmemizde başrol oynadı" diyerek Sinan'ı Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti.
Prandelli geldi, Aysal "Sudan ucuz" diyerek vatandaşı (!) Sinan Bolat'ı sezon başı Porto'dan Galatasaray'a kiraladı. Sinan'a da yıllık 1.2 milyon Euro ödemeyi taahhüt etti. Kiralanmasının bir hata olduğunu bırakalım; Fernando Muslera'nın olduğu yerde Sinan Bolat zaten birinci kaleci olmaz.
Ancak; Sinan'ın çokbilmiş ve saygısız menajeri Saffet Balkanlı, "Muslera'yı satsınlar yoksa Sinan kalmaz" şeklinde Galatasaray yönetimine tehdit savurdu. Tepkiler olunca, Sinan GS TV'ye çıkıp, "Burada çok mutluyum" ifadesiyle menajerinin saygısızlığını örtmeye çalıştı.
Hatırlatayım; 1996-2000 yıllarında Galatasaray, Taffarel gelinceye kadar kaleciler; Hayrettin, Volkan Kilimci, Mehmet Duymazer, Friedel, Mehmet Bölükbaşı ve Kerem ile şampiyon oldu.
2007-2008 şampiyonluğunda kalede Orkun Uşak ile Aykut Erçetin vardı. Galatasaray yönetimi saygısızca davranan bir menajerin önünde diz çökmemeli, haddini bildirmeli. Hatta Sinan Bolat ile devre arası yollar ayrılmalı.

Galatasaray yönetimi saygısızca davranan bir menajerin önünde diz çökmemeli, hemen haddini bildirmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA