Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Pandev'i kazanmak

Hamza hoca Pandev için; "Kalitesine güveniyorum" demişti.
Hamzaoğlu döneminde daha çok kupa maçlarında görev yapan Pandev attığı birbirinden güzel gollerle adeta, "Hocam beni kafandan silme" mesajını vermişti.
Pandev top tekniği güçlü bir oyuncu. En büyük özelliği rakip savunmalara karşı duvar olabiliyor ve top tutup Galatasaray'ın hücumda çoğalmasını sağlıyor.
Galatasaray hem ligde hem de kupada keyifli gidiyor. Bu yarışta geniş kadrodan çok kulübeden katkı yapacak oyuncu sayısı önemlidir. Fenerbahçe'de Sow, Emenike, Kuyt ve Webo gol hattını oluşturuyor. Beşiktaş'ta Demba Ba, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun var. Galatasaray Burak ve Umut'un yanı sıra yarışta sorun yaşamak istemiyorsa Hamza hoca Pandev'i kazanmalıdır. Burak'ın yokluğunda Umut yeterli çare olamadı. Olcan'ı sol bek oynatarak yabancı tercihinde elini güçlendirdi. Pandev de kulübeden katkı sağlayacak bir oyuncudur ve Makedon yıldızı aktif hale getirmek iki kulvarda başarıyı hedefleyen Galatasaray'a ciddi katkı sağlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA