Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Kimin torpillisi!

Linnes gibi hızı ve orta yapma kalitesi yüksek bir oyuncu varken Tarık gibi çapsız ve sorumsuz biri oyuna girmez, girmemeli

Galatasaraylı ve Bursasporlu futbolcular coşkulu, istekli ve mücadele gücü yüksek oyun anlayışlarıyla keyifli bir maç izlettirdi. Özellikle son iki maçını farklı kazanan Galatasaray, Sivok'un golüne kadar oyunun kontrolünü elinde tutarken, pozisyon zenginliği yaşadı. Yasin ve Sabri karşı karşıya iki net golü vuruş ve akıl beceriksizliği nedeniyle harcadı. Özelikle Yasin'in kaçırdığı gol akıllara zarardı. Yasin, Selçuk'un final pasında doğru yere koşu yaptı, kaleci Harun'a çalımı attı ama sonra kaleye bakmadan berbat bir vuruş yaptı. Oysa topa basabilir, çevre kontrolü yapabilir, kendi atamazsa pas verebilir, ya da görerek kaleye isabetli şut atabilirdi. Yasin Öztekin "Elekle su taşıyan" oyuncu tipi. Maç boyu en ufak dokunuşta yere yatan, adam geçemeyen, bir metreye düzgün pas vermeyen, egoist bir oyuncu.. Vermediği pasla Podolski'yi bile çıldırtacak duruma geldi. Alman yıldızın kızmasına gerek yok, çünkü Yasin'in sınırlı kalitesi var.
Kaptan Selçuk, sakinliğinin yanı sıra çalışkanlığıyla, etkili paslarıyla yine takımının en iyisiydi. Ama Emre-Olcan ikilisi yeterince Selçuk'a destek olamadı.
Galatasaray'da savunma zaafı sürüyor. Kupadaki Çaykur Rizespor maçı savunması: Semih-Koray-Balta- Carole. Kasımpaşa maçı: Linnes- Koray-Semih-Carole. Bursaspor maçı: Sabri-Denayer-Balta-Carole. Her hafta önündeki değişen savunma oyuncularına rağmen Muslera, Bursa'da da yine kurtarıcı rolündeydi. İstikrarını koruyan Carole sakin, akıllı ve kalitesi doğrultusunda hiç riske girmeden basit ve başarılı oynadı. Etkili orta yapamamasına rağmen Carole her maç iyi oyununun üstüne koyuyor. Bursa'da kiralık oynayan Jem Karacan maçın Fırat Aydınus'la birlikte kader adamıydı. Aydınus, Jem Karacan'ın eliyle yaptığı penaltıyı gördü çalmadı, Sivok'un golü öncesi Jem Karacan'ın topu elle düzeltmesini gördü vermedi ve Selçuk İnan'a sarı kartı göstermeyerek eyyam yaptı. Bu hakemler izleyenleri lütfen aptal yerine koymasın. Çünkü teknoloji çağındayız. Kameralar her açıdan neyin nasıl olduğunu bizlere ayna gibi gösteriyor. Ayıptır, günahtır.
NOT: Bu Tarık Çamdal kimin torpillisi? Linnes gibi hızı ve orta yapma kalitesi yüksek bir oyuncu varken Tarık gibi çapsız ve sorumsuz biri oyuna girmez, girmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA