Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yasin: Bruma sağda oynasın

Dersimspor'la oynanan kupa maçından sonra Yasin Öztekin benim yanıma gelip elimi sıktı. Ben de iki asist yapan ve bir gol atan Yasin'i kutlayıp "Daha fazla şut atmayı denemelisin" dedim. Yasin ise şu cesur açıklamayı yaptı: "Solda daha verimli oluyorum.
Solda oynadığımda önüme kim çıksa geçerim.
Gol de atarım gol de attırırım. Çünkü Galatasaray'da başarılı olurken hep solda oynadım ve verimli oldum. Bruma sağda oynasın. Çünkü Bruma sağda da mükemmel oynayabiliyor. Sol tarafta da ben görev yapayım" dedi. Eren Derdiyok'un en büyük sorunu uzun boyuna ve güçlü yapısına rağmen kenarlardan yeterli orta alamaması. Riekerink kupa maçında kanatların nasıl işlediğini gördü.
Yasin fırtına gibiydi.
Sabri etkili bindirmeler yaptı. Linnes sürati ve çabukluğuyla Carole'ü rekabete sokacağını gösterdi. Bana göre Linnes, Cavanda'dan bile çok üstün. Sinan Gümüş ise kopuk kopuk oynamasına rağmen boş alan bulduğunda attığı deparlarla ön plana çıktı. Podolski sadece gol atmadı Galatasaray'ın bu sezon Riekerink ile başlattığı mükemmel pas oyununa katkı sağlayıp arkadaşlarını gol yollarında topla buluşturdu.
Yani Poldi yeri geldi golcü oldu, yeri geldi 10.5 numara gibi oynadı. Riekerink, Yasin'in bu önerisini düşünmeli ve Bruma-Yasin ikilisini kanatlarda değiştirerek oynatmalı. Çünkü bütün yük Bruma'nın üzerine bindiğinde Galatasaray tek kanatlı uçağa dönüyor. Çift kanatlı olmak için Yasin'i kazanmak Sinan'ın da performansını yükseltmek gerekir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA