Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Neslihan'ın yeri dolmadı

Kadın Basketbol Takımı Dünya Şampiyonası'nda başarılı işlere imza atıyor.
Şanssız maçlar kaybettiler ama voleybolcularımız da gruptan çıkma mücadelesi veriyor.
Aldığımız sonuçlar ve ortaya konulan mücadeleyle ilgili neler söyleyeceksiniz?
Fransa'yı yenmek çok önemliydi... Kadın sporumuzda son yıllarda önemli gelişmeler var. Voleybol takımı, genel olarak iyi bir takım olmasına karşın sakat olan Neslihan'ın yerini halen dolduramadı. Bitirici gücü yok.
Neslihan kalktığında sayı geleceğini bilirdik.
Şimdi kalktığında sayı geleceğini bildiğimiz bir isim yok. Kazanmaları savunmaya bağlı...
Dünyanın en iyi takımı şu anda; Brezilya...
Voleybol Grand Prix'indeki puan cetvelleri de onu gösteriyor. Biz, birinci bölümdeki maçlarda Brezilya'yı yenen tek takımdık.
İkinci bölümde; 2-0 galibiz ama maç 2-2'ye geldi. 15'te bitecek final setinde, 8-5 öndeyken, biz 2 sayı alıyoruz. Brezilya 10 sayı alıyor. 15-10 kaybediyoruz! Neden?
15'lik bir sette 3 sayı öne geçmek çok önemli... O servisi atar, sen kazanırsın, sen servisi atarsın, sen kazanırsın. O 3 sayı farkla maç sonunu bulursun.
Hadi bir tane kazaya uğrarsın. 2 sayı farkla maçı bitirirsin. 8'den 15'e kadar çünkü; 25'e değil. Ama işte vurucun olmadığı zaman, karşı takım arka arkaya 10 tane servis atıp 10'a 2'lik bir seri yapabiliyor.
Bir tek Gözde'ye bakıyoruz. Gözde de ne hikmetse takımın en kötüsü o maçta!..
Ama genel kız voleybol düzeyimiz fevkalade iyi... Takımı bu hale getiren federasyon başkanını değiştirerek, ödüllendirdik! O da ayrı...
Kadın sporlarında önemli bir atağımız var.
Bu da güzel bir şey...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA