Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bay Aziz Yıldırım her şeyin üstünde

Son dönemde hakem hataları sıkça konuşuluyor.
Başakşehir-Beşiktaş maçını yöneten Cüneyt Çakır da pek formda değildi. Bir konsantrasyon kaybı mı var yoksa hakemler baskı altında kaldıkları için mi hatalar yapıyor?
Geçen haftaki örnek çok açık: Adam bir maçın kaderini resmen değiştirdi.
Bir derbi maçın hem de... Maçı Beşiktaş'tan aldı, Fenerbahçe'ye verdi. Bizde Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, işte öbüründe Bülent Yavuz... Hepsi yazdı.
Gözlemcinin verdiği not 8.2!..
O hakeme 8.2 veriyorsa gözlemci ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ve Zekeriya Alp'ten -ki ikisi de Beşiktaşlı- çıt çıkmıyorsa, o zaman bu işin danışıklı dövüş olmadığını bana kimse anlatamaz. Hadi söylesin bana Zekeriya Alp kardeşim, 'Hıncal abi şurada yanılıyorsun' desin. Beşiktaş maçını seyretmedim. Sarah Brightman konseri vardı. Beşiktaş iki tane kırmızı kart görmüş. Bilmiyorum!..
Bu ülkede, 11 puan öndeyken Beşiktaş'tan şampiyonluğun nasıl alındığını gayet iyi bilenlerden biri olduğum için...
Acaba 'Gelecek hafta bunlar oynamasın' mı dediler!
Bilmiyorum artık. Hiçbir şeye inancımız kalmadı.
Fenerbahçe kendi stadında maç yapıyor, stat boş. Neden boş? Çünkü Bay Aziz Yıldırım kendisini Fenerbahçe'nin Tanrısı ilan etmiş! Hallâc-ı Mansûr, En-el Hak!.. 'Ben Fenerbahçe'yim' diyor ve istemediği Fenerbahçelilerin maça girmesine engel oluyor. Fenerbahçe-Galatasaray voleybol derbisi Fenerbahçe'nin salonunda oynandı.
Kulüplerarası anlaşmaya göre Galatasaray seyircilerinin gelmesi yasak. Fenerli seyircilerin gelmesini de Aziz Yıldırım yasaklamış. Kendisine muhalifler salona girmesin!
Türkiye'de bir kulüp başkanı, kendini devletin üstünde sayıyor ve benim Anayasal hakkım olan bir spor müsabakasını izleme keyfimi, bir tek kararla yok ediyor ve devletin polisi de benim maç seyretme hakkımı savunacağı yerde onun kararını uyguluyor!
Üstelik Türkiye Cumhuriyeti'nin bir tek savcısı, vatandaş Hıncal Uluç'un Anayasal hakkının çiğnenmesine karşı çıkmıyor! Şükrü Saracoğlu'nda 473 taraftarın sahip olduğu kombine kartlar iptal edildi. Orada da sebep; o bölümden 'Ersun Yanal' tezahüratı yapılmasıydı.
O kartları iptal edilen Fenerbahçeliler, o salona alınmayan Fenerbahçeliler mahkemeye başvurmalılar ama 'Maça alınmadık' diye değil. 'Anayasal haklarımız çiğnendi' diye başvurmalılar...
Türkiye'deki keyfiliklerin önüne geçilmesi lazım artık...

Türkiye'de bir kulüp başkanı, kendini devletin üstünde sayıyor ve benim Anayasal hakkım olan maç izleme keyfimi yok edebiliyor

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA