Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Prandelli kovulmak istiyor!

Sneijder’in ölüsü, Trabzon’un korner direğinin orada dursa, Ersun Yanal tedbir için önüne iki kişi koyar. Prandelli, G.Saray’da geleceğinin olmadığını gördü. Tazminatını alacak, İtalya’ya dönecek ve yeni iş bekleyecek

G.Saray, Trabzonspor'a 3-0 yenildi. Prandelli'nin Sneijder'i yedek bırakması maçın önüne geçti. Böylesine kritik ve zorlu maçta böyle bir tercih nasıl açıklanabilir?
İki komplo teorisi var. Birincisi: Prandelli, G.Saray'dan kovulmak istiyor. Yüklü bir tazminat alacak, İtalya'ya dönecek, yeni bir iş bekleyecek. Çünkü G.Saray'da geleceğinin olmadığını gördü. Ne kadar çabuk giderse o kadar iyi... Devre arasında Avrupa'da hoca arayışı başlar. Hem vakit kazanacak hem de tazminat alacak. Kovulmanı nasıl hızlandırırsın; işte böyle yaparak!
İkinci komplo teorisi: Abdurrahim Albayrak'ın bir emriyle Sabri kadroya alınmakla kalmadı, Prandelli ile antrenman yapmadan ilk 11'de sahaya çıktı ve o gün bugündür oynuyor. Yani Prandelli, Abdurrahim Albayrak'ın emrinde!
Şimdi, G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat ve Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine bakalım. Yarsuvat, "Kadromuz kalabalık, maddi yük oluyor. Bu kadroyu eksilteceğiz" diyor.
Albayrak ne diyor: "Maddi durumumuz kötü... Gelire ihtiyacımız var."
G.Saray'ın maddi durumu futbolcuların yüksek maaşlarını ödeyemeyecek kadar kötü. Hatta Finansal Fair Play gereği, gelecek sene Avrupa kupalarına alınmama tehlikesi var; bir yandan da kadrosu kalabalık... Yani G.Saray oyuncularını satmak zorunda... Satarken hem kadroyu düşürecek hem de gelir sağlayacak.
G.Saray'da satılması halinde gelir getirecek bir numaralı isim Sneijder... Peki Sneijder, içeride dışarıda mücadele ederken Sneijder'i satabilecek yürekte bir başkan ya da yönetim kurulu çıkabilir mi; 'Biz, Sneijder'i satıyoruz' diyecek! Sneijder'den kurtulmanın yolu; kendisi 'Gidiyorum' diyecek. Sneijder, 'Gidiyorum' diyecek ki Yarsuvat ve Albayrak paçayı kurtarsın. Sneijder'in 'Gidiyorum' demesi için ne lazım: Böyle muamele görmesi lazım. G.Saray, Sneijder'e ya 'Kendi isteğinle git, seni satıp para kazanalım. Çünkü seni, kendi kendimize satamayız' demek istiyor ya da Prandelli, kendini kovdurmak için Sneijder şovu yapıyor!

SNEİJDER'İN ÖLÜSÜ&YEKTA'NIN DİRİSİ!
Sneijder oynamadı ve G.Saray, Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. Bu taktikler ne kadar doğru?
Sneijder'in oynaması şu demek; Sneijder'in ölüsü, Trabzon'un korner direğinin orada 90 dakika dursa Ersun Yanal önüne iki kişi koyar. İki kişi de orada durur. 'Sneijder bu yana gelir, sol taraftan içeri doğru kayar, Volkan'a attığı şut gibi, iki tane çakarsa' diye bir adam yanında, bir adam kademesinde durur. Büyük oyuncuların faydası budur.
Takımın son iki İtalyan çalıştırıcısı, Prandelli ve Mancini arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?
Prandelli futboldan anlamıyor. Prandelli'nin kişiliği yok. Futboldan anlayan adam, kişiliği olan adam Abdurrahim Albayrak'ın emri ile Sabri'yi kuyudan çıkarıp, ilk 11'e koyar mı? Futboldan anlayan adam 'Ben futbolu biliyorum' diyen adam, kendi sahanda oynadığın Trabzon maçında Yekta gibi bir sıfırı takıma koyar mı?
Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımda Yekta yedek olamaz! G.Saray'ı düşürdüğü duruma bakın. Yekta kümede kalmaya oynayan bir takım için tamam... Sen Yekta'yı kadroya alıyorsan 'G.Saray'ı oralarda görüyorsun' demektir.

ARDA KAÇTI SIRA SELÇUK'TA
Taraftardan da büyük tepki var. Trabzon maçında Prandelli istifaya çağrıldı. Selçuk da tepkilerden nasibini alan isimdi...
O taraftara ben bağırıyorum! O taraftar Türkiye'nin en kötü taraftarı... Bir araştırma yapılsa, 'Dünyanın en zararlı taraftarı kimdir' diye; 1- Türk Milli Takımı'nın taraftarı çıkar; 2- G.Saray taraftarı çıkar. Onlar maça eğlenmeye gidiyorlar, takıma destek olmaya değil. Kendi kendilerini tatmine gidiyorlar, mastürbasyona gidiyorlar. Bu mastürbasyonu yapmadıkları zaman da sahada kurban arıyorlar. Kurban da genelde kaptanlar oluyor! Arda'yı seçtiler, Arda kaçtı. Şimdi sıra Selçuk'ta! Selçuk, G.Saray'a geldiği zaman böyle mi oynuyordu? Selçuk, G.Saray'a 100 geldi, bugün 30 oynuyor. Selçuk çapında bir adam 70 puan kaybetmişse bunun sorumlusu kim? G.Saray'ın bu hale düşmesinin birinci suçlusu kongre ise ikinci suçlusu o utrAslan'dır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA