Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

3'te 3 ama ya oyun!

Antalyaspor maçı belki de Beşiktaş'ın golü buluncaya kadar ki ligdeki en iyi oyun başlangıcıydı. Ta ki penaltı golüne kadar.. 1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş gibi büyük bir takımın hiç olmazsa oyunun bazı bölümlerinde kontrolü ele alıp istediği gibi yönlendirmesi gerekiyordu. Ancak bunu başaramadı.
Neden böyle olduğuna bakarsak ortaya şöyle bir tablo çıkıyor: Mücadele eden ama hiçbir zaman üretken olamayan Necip ile Veli, uzun süre oynamayan Ernst'in performansı ve önde tarafta topu hiçbir zaman tutup orada kalmasını sağlayamayan bir Mustafa Pektemek.. Böyle de olunca özellikle 30. dakikadan sonra pozisyon üretemeyen bir Beşiktaş ve oyunu istediği gibi yönlendiren bir Antalyaspor ortaya çıktı. Antalya belki çok pozisyon bulamadı ancak oyunu istediği gibi oynadı. İnönü Stadı'nda arayan-araştıran bir Antalyaspor ile sadece savunan ve kovalayan bir Beşiktaş ortaya çıktı. Beşiktaş ligde üç maçtır kazanıyor. Ancak maçlara baktığında Bursa'da son bölümde biraz da şansla alınan bir galibiyet ile dün de hiç iyi oynamadan kazanılan bir üç puan var. Eğer güçlü bir oyun yapısı oluşturamazsanız ligde bu tip üç puanları sürdürmeniz gerçekten çok zordur. Şöyle dışarıdan Beşiktaş kadrosuna baktığımda ligin devamı için pek de umutlu konuşamıyorum. Şunu da anlamak gerekir, Avrupa'da ve ligde aynı anda devam etmek, ayrıca üç gün arayla maça çıkmak her takımı zorlar. Bunun için Carvalhal rotasyona gitti. Bu da takımın istikrarlı bir oyun yapısı oluşturmasını sekteye uğratır. Ancak handikabı yapacağınız iyi antrenman planlamalarıyla aşabilirsiniz. İşin sonunda dün akşam kazanılan bir galibiyet var. Bu da futbolun gerçeği.
Sergilenen futbola bakarsak bir puan Antalya'nın hakkıydı.

FIRAT AYDINUS'UN HATASI
Bir bölüm de Fırat Aydınus için açmak istiyorum. Maçı çok iyi yönetti ama karşılaşmanın bitiminden hemen sonra Deniz Barış'a gösterdiği kart doğru değildi. Kendisiyle girdiği diyalog yüzünden Deniz'e kart göstermesi bence hatalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA