Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Skoru bulsa fark olurdu

Dün akşam maç oynanmadan önce yorumlar Beşiktaş-Galatasaray maçlarının bol gollü, zevkli ve mücadele ağırlıklı geçtiğiydi. Dün akşam gol yoktu ama mücadele vardı. Oyunun ilk 25 dakikasında dengeli giden futbolda Galatasaray'ın istedikleri oluyordu. Öne doğru etkili olmasalar da pasla orta sahayı tutabiliyorlar ve böylece Beşiktaş'a pozisyon üretme şansı vermiyorlardı. Ne zaman tempo yükseldi, o zaman Beşiktaş'ın etkinliği başladı. Beşiktaş'ta Quaresma ve Simao geniş alanlar yakaladı ve becerileriyle pozisyonlar yarattılar. İlk yarının son 20 dakikası Beşiktaş'ın istediği şekilde oynandı. Bu bölümde Beşiktaş'ın 2-3 tane çok net pozisyonu vardı. Skoru bulsalar maç çok farklı bir hale gelecekti. İkinci yarının ilk 30 dakikalık bölümü yine geniş alanda oynandı ama iki tarafın da birbirine üstünlüğü yoktu. Son 15 dakikada ise iki takımın da fizik olarak yorulması, beceriden çok hataların ortaya çıkmasına sebep oldu. İlk yarıda çok etkili bir Quaresma ve Simao vardı. Ancak ikinci yarı hiç sahne alamadılar. Ve oyunun bütününde çok iyi oynayan, skoru engelleyen bir Muslera vardı.

G.SARAY POZİSYON ÜRETEMEDİ
Galatasaray'da bireysel performanslar çok düşüktü. Kazım ve Engin 90 dakika verim sağlayamadılar. 2-3 haftadır Galatasaray savunmasında başarılı bir Semih izliyoruz. Dünkü karşılaşmada zaman zaman dağılan bir Semih vardı. Bu Galatasaray'a pahalıya mal olabilirdi ama olmadı. Pozisyon olarak galibiyete daha yakın bir Beşiktaş, oyunun bir bölümünde pas ile oyunu tutan ama pozisyon üretmekte zorlanan bir Galatasaray izledik. Bu lig akışında gecenin sonunda tek kazanan vardı, o da Fenerbahçe.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA