Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Adam olacak çocuk

Lucas Neill'in Galatasaray savunmasının toparlanmasına büyük katkı sağlayacağını ve Servet'i rahatlatacağını düşünüyorum. İngiltere Premier Lig tecrübesi olan Neill'in, hem yüksek topları karşılamada zamanlaması iyi hem de pozisyon alma konusunda başarılı.
Baros'un sakatlığının uzaması sonucu Galatasaray'ın kupayı, ligi ve Avrupa'yı sadece Nonda ile götürmesi zor görünüyor. Galatasaray, Denizli Belediye maçını farklı kazanmasına rağmen ikinci hamleyi yapmakta geç kalan Nonda ile çok pozisyonu kullanamadı. Yönetim üç kulvarda başarı istiyorsa takım içinden devşirme yapmayıp bir golcü almalı ya da kiralamalı..

RAKİBİ KÜÇÜK GÖRMEDİLER
Maça gelince; Galatasaray'ın farklı kazanması çok normal. Çünkü iki takım arasında güç olarak büyük uçurum vardı.
Ancak Galatasaraylı futbolcular rakibi küçük görmeden çok ciddi oynadılar.
Disiplin içinde oyundan kopmayıp çok koştular. Yardımlaşma üst düzeydeydi. Bu temposu ve mücadele gücü yüksek Galatasaray'ın sırrı, Antalya kampında iyi çalışmasıdır. Zaten kaptan Arda da kampa sonrası takım arkadaşlarıyla yaptığı ve teşekkür ettiği toplantıda, "10 gün boyunca huzurlu ve iyi çalıştık. Üç kulvarda başarı istiyorsak gerekli özveriyi herkesin göstereceğine inanıyorum" şeklinde konuşmuştu.
Denizli Belediyespor önünde özveriyi ve ciddiyeti tüm Galatasaray takımında gördüm.
Özellikle ilk üç gole imza Caner ve Barış'ın kanat bindirmeleri mükemmeldi. Barış fırsatçılığını ve takipçiliğini attığı gollerde yine gösterdi. Rijkaard'ın soğuk gecede en büyük sürprizi Emre Çolak'tı..
Emre girdi ve iki gol attı. Emre'ye bu goller büyük moral olacaktır. Çünkü sezon başında Emre, Rijkaard'ın "Adam olacak çocuk" listesindeki en önemli isimdi. Emre tüm hazırlık maçlarında oynadı ama sonrasında "Ben adam oldum" havasına girince PAF'a döndü ve küstü. Rijkaard kinci hoca olmadığını gösterdi. Emre de bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve ayakları yere basmalı. Emre'yi kazanmak adına en büyük yardımı da Arda yapmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA