Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

G.Saray'a çağ atlatır!

Galatasaray camiası 15 yıldır özlemini çektiği muhteşem bir stada nihayet kavuştu.
Türk Telekom Arena, Avrupa'da birçok ülkeyi kıskandıracak kadar güzel ve modern bir stat. Mimari yapısı göz kamaştırıyor. Tribünlerin sahaya yakınlığı izleyene keyif veriyor.
Koltukların arasındaki mesafe farklılıkları taraftara sıkış-tepiş bir maç izlettirmeyecek. Kapı girişlerinin çokluğu, tribünlerin numaralandırılması maça gelenlerin yerine çok kolay oturmasını sağlıyor, dolu tribünlerin yaratacağı tezahürat gücü stadın akustik kalitesi ile rakip takımların üzerinde müthiş baskı oluşturacak. Ama en büyük kolaylık olarak metroyu görüyorum. Taraftarlar Aslantepe'deki stada gelirken bence metroyu kullanmalı; hem rahat hem de pratik. Türkiye'de stadın içine girebilen metro sadece TT Arena için yapıldı. Bu stada emeği geçen tüm devlet büyüklerini ve Galatasaray yöneticilerini kutluyorum.
Türk Telekom Arena sadece G.Saray'a çağ atlatmakla kalmayacak, Avrupa'daki büyük kulüplerle arasındaki stat farkını kapatacak, gelirlerini artıracak, bu modern ve çağdaş stattan Türk futbolu da yararlanacak.

HAGİ, 4-4-2 OYNATMALI
Taraftarlar, Ajax maçında sıkıldığı için "4 sene üst üste şampiyon olduk.
Avrupa'nın kralı olduk" sloganını defalarca haykırdı.
Bu haykırış yönetime bir mesajdı. Taraftarı stada çeken takıma olan güven ve inançtır. G.Saray taraftarları devre arası önümü kesip "Bu takımın hali ne olacak? Bize göre yeterli değil" serzenişinde bulundular. Çok haklılar iyi bir takım yaratamazsanız sıradan oyuncularla oynamaya çalışırsanız kimse o takımı izlemeye gelmez. Galatasaray başta Arda olmak üzere birkaç oyuncu dışında keyif ve güven vermiyor. Transferler bir an önce yapılmalı.
Eğer yapılmazsa bu takımın peşinden koşan taraftar sayısı hızla azalır, Ali Sami Yen'in seyirci kapasitesi bile tribünlerdeki yerini almaz.
Hagi'yi son kez uyarıyorum. Hagi inadından vazgeçmiyor. Seyirci gelmiş, stadı doldurmuş coşkulu ve şölen havasında ortam var. Ajax'ın karşısına birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu bir kadro çıkarıyor.
Bu kadro pozisyon bile üretemedi.
Hagi 4-3-3 oynamaktan vazgeçmeli.
Galatasaray'ı 4-4-2 oynatmalı.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA