Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Amrabat'ı unutun artık

Galatasaray ile Kayserispor'un geçmişe dayalı derin bir dostluğu olduğunu biliyorum. Birçok Kayserisporlu oyuncunun Galatasaray'da top koşturduğunu da arşivlere bakınca bulursunuz. Bu dostluğun son yıllarda önce öfkeye, Amrabat transferiyle de nefrete dönüştüğünü görüyorum. Dilerim yıkılan bu dostluk köprüsü yeniden inşa edilir.
Galatasaray'ın Amrabat defterini yeniden açmaya çalıştığını ve son teklif olarak 8.5 milyon Euro artı Ceyhun Gülselam'ı önerdiğini okudum. Kayseri cephesi her ne kadar bu haberi yalanmaya çalışsa da başkan Recep Mamur'un, "Beni kızdırmasınlar Amrabat'ın fiyatını 20 milyon euroya çıkartırım" dediği bilgisine ulaştım.
Etik olarak Galatasaray Kulübü'nün artık Kayserispor'un Faslı oyuncusu Amrabat'ın adını anmaması gerekir. Kayserispor'un yaklaşımı, davranış biçimi ve ağızlardan çıkan sözler kırıcı olduğu kadar kolay kolay da hazmedilemez. Galatasaray'ın 3 Aralık 2011 günü resmen start alan Amrabat'ı transfer etme isteği 22 Haziran 2012 günü başkan Ünal Aysal'ın, "Başkan olduğum sürece Kayserispor'dan oyuncu almam ve vermem" söylemiyle son bulmuştur ve bulmalıdır. Çünkü Galatasaray'da "Başkanlık" sistemi vardır ve başkan ne derse o olur. Aysal'ın, Kayserispor'a gösterdiği bu dirsekten sonra Ambarat'la ilgilenmeyi sürdürmek abesle iştigaldir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA