Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pizza deyince..

Pizza bana yakın bir yiyecek değil.. Pizzacıya gittiğim çok enderdir. Evime pizza ısmarladığım ise yoktur.. Gelişim yıllarında İstinye'de Sandy's miydi, neydi bir pizzacı vardı. Meksika usulü pizza yapardı. Ona giderdik, gençlerle... Fatih, Emrah, Sotiri, Turan falan. Kapandı, ben de pizzayı kapadım..
Feza Fırat Yasemin'i aramış.. "Maç gecesi eve pizza yollatıyorum" diye.. Burun kıvırdım, ama Feza kırk yıllık dost.. Hem bakalım bizim maç milleti ne der?.. değişiklik olsun..
Geldi.. Üç dev pizza.. Çapı yarım metre falan.. Getiren, yeni kurulan firmanın sahiplerinden biri. Kurye falan değil. O zaman kibarlık şart oldu. Tadalım dedik.. Üç ayrı pizzadan üç dilim.. Bitti.. İki tane özel soslu kanat bitti.. Bir tarçınlı tatlı.. Yoo, doktorlarım hemen havalanmasın.. O bitmedi. İçim gitti, ama sadece tattım..
Efendim, iki delikanlı uzun yıllar yaşadıkları New York'tan gelmiş ve New York Stili pizzayı getirmişler.. Brooklyn Pizza..
Meğer ben İtalyan değil, Amerikan usulü pizzayı severmişim..
Siz de deneyin..
İster Yıldız Posta Caddesi 23'teki dükkanlarına gidin. İster 288 0208'i arayın, yollasınlar. Deneyin..
Neleri mi var.. O zaman tıklayın..
www.brklynpizza.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA