Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşkilat!..

İnanamadım.. Hürriyet'te dün, Bursa- Fener maçının gözlemcisi Abdurrahman Arıcı'nın hakem raporunu okurken aklım durdu. Arıcı, Hakem (!) Deniz Çoban'ı eleştirmiş.. Hayır.. Sandığınızın tam tersine.. "Niye kırmızı çıkarmadı" demiyor.. Sarıları bile abartılı kullandığını iddia ediyor. Efendim yanlış karar vermiş de, Fenerli futbolcu kızmış da.. Tepki göstermiş de.. Yanlış karara tepkiye kart mı çıkarmış.. "Hakem hata yaparsa futbolcu onu dövmeye hak kazanır" diyen bir gözlemci.. En az üç oyuncuyu atmayan hakeme "Neticeye tesir eden hata yapmadı" diyen gözlemci..
Yahu bunlar Federasyonda Teşkilat kurmuşlar.. Merkez Hakem Komitesi bu, hakemi bu, gözlemcisi de bu..
Mahmut Özgener ligi tatil etsin, kupayı Fener'e versin işi bitirsin..
Hiçbir suçu, günahı olmayan Ankaraspor'u durup dururken İkinci Kümeye atıp, tüm tezgahı, kongresi ve seçimleri ile gerçekleştiren Ankaragücü'ne alkış tutanlar, Fener'i niye doğrudan şampiyon ilan etmesinler ki..
Aziz Bey de onca para dökmeden, "Üç Yıl Şampiyonuz" sözünü tutmuş olur, biter gider..

***

Hakem Hocaları, Bülent Yavuz, Metin Tokat ve Erman Toroğlu, kendisini itip kana, aşağılayan ve hakaret eden Fenerli futbolculara kırmızı çıkaramadığı için Çoban'ı sert dille eleştirdiler, ama bu eleştiriler satır aralarında kaldı, manşetlere çıkamadı.
Salı günkü Milliyet'te de Ercan Taner muhteşem bir yazı yazdı.. Ama bunlar Fener'e endeksli medyayı kurtarmaz..
Ayni durum, Bursa lehine olsa ve maçı 1-0 Bursa kazansa, bugün ne Deniz Çoban kalmıştı, ne Oğuz Sarvan, ne de Mahmut Özgener.. Tam sayfalar ve dev başlıklarla öyle bir girişirlerdi ki, Ayamama Deresi basmışa dönecek Federasyonu Akut bile kurtaramazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA