Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yazarlar Cehenneminde hafta sonu..

Bugün canım hiç yazı yazmak istemiyor.. Bahar yorgunluğu.. Herkes pelte, ben patates püresi.. Üstüne pazartesi sendromu.. Üstüne geçirdiğim tatsız hafta sonu..
Gün nasıl başlarsa öyle gider.. Ben keyifle başlarım.. Kahvemi koyarım bir yana, gazetemi koyarım öte yana.. En sona kendi köşemi saklarım.. Yazdıklarımı okumak, yeni güne, yeni hayata başlamaktır benim için..
Hafta sonları bir başka keyiftir..
Çünkü cumartesi ve pazar sayfalarıma ayrı bir özen gösteririm.. Hafta sonudur. İnsanların okuyacak vakti boldur. Bir haftadır kafaları da sıkılmıştır. Rahat, keyifli okuyacaklarının ağırlıklı olduğu şeyleri hazırlarım..
Cumartesi sayfamı açtım.. Şok.. Devasa bir reklam gelmiş çökmüş.. Beş yazıdan ancak biri girmiş.. Pazar durum farklı değil. Gene koca bir reklam.. Dört yazı koymuşlar ama balık istifi.. Satırbaşlarını bile kaldırıp, öyle tıkış tıkış yapmışlar ki, okuma zevki sıfır..
Cumartesi sabahı yaptığımı yaptım. Gazeteyi fırlatıp attım elimden.. İlk defa bir hafta sonu gazetemi okumadım.
Pazartesi de öyle geldim işte..
Erdal Müdürümü okudum gelirken.. İlanlar yüzünden Kültür Sayfasını daraltmışlar, yer ve fırsat buldukça yayınlar hale gelmişler, onu anlatıyordu. Kültür sayfası gümlerse, kim takar Hıncal'ı.. Yönetimle bu işi konuşmayı düşünüyordum. Erdal'ı okuyunca anladım ki, konuşmanın faydası yok..
Sizlerle dertleşmeye karar verdim, içimi biraz dökmek için..
Tesadüfe bakar mısınız?.
Bu hafta Pazar Neşesi diye yazdığım fıkraya.. Yazarlar Cehennemi ile Yazarlar Cenneti, zebanilerin yazarlara durmadan işkence ettikleri yerlermiş. Cennetin farkı.. Ordakilerin yazıları basılırmış..
Hafta sonu yaşadığım cehennem, hafta başına vurdu Sevgili Okurlarım..
Bu satırları okurken bu gazetedeki yığınla meslektaşımın "Boşan da semerini ye.. Sen bu gazetenin en torpilli yazarısın. Bir de bizim yazıların başına gelenleri bilsen" dediklerini duyar gibi oluyorum, üstelik..
Ben bu haldeysem, dedim, ötekilerin cehennemini düşündüm..
Bugün köşemde reklamlardan kalan yerlere, geçen haftadan kalan yazılar konacak. Sığmazsa yarın da öyle.. Öbür gün de.. Bitene dek.. Konular size eskimiş gelirse ondandır.. Kusura kalmayın..
Sevgilerimle, Sevgili Okurlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA