Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Orada.. Burada..

Almanya'da yaşayan İ. Kırmızıkan'dan bir minik not aldım.. Hani " Sıra beklemeyen CHP Lideri üzerine yazdıklarım üzerine..
"Geçenlerde NRW (Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti) meclisinde idik. Sosyal Demokrat Partili (SPD) Başbakan Hannalore Kraft, kantine geldi ve orda sırada bekleyen ilk okul öğrencilerinin (Ziyarete gelmişlerdi) arkasında kuyruğa girdi, sırası gelince kahvesini alıp bir masaya oturdu.
Kesinlikle 'Ben başbakanım, sıra beklemem' falan demedi.
İşte onun için Avrupalı Türkler olarak, Almanya'da SPD'ye oy veriyoruz, ama Türkiye'ye gelince CHP'ye oy veremiyoruz, çünkü sosyal demokrat olduklarına inanmıyoruz.
Burada bir milletvekili, trafik kurallarına uymadığı zaman "Ben milletvekiliyim ceza ödemem" diyemez, adamı anında bitirirler.. Orada Süheyl Batum hâlâ milletvekili.
Protestan Kiliseler Birliği Başkanı 2 kadeh şarap içip, direksiyona oturdu diye istifa etmek zorunda kaldı. Pozitif Toplumsal Baskı Avrupa'da çok güzel işliyor, Türkiyemizde ise ne yazık ki Negatif Toplumsal Baskı (Kötü örnek diyelim) almış başını gidiyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA