Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cüneyt Çakır!..

Cüneyt Çakır'ın iyi hakem olduğuna hiç inanmadım.. Avrupa'da yönettiği her maçın ardından aldığı iyi eleştirileri pazartesi günleri önüme koyan Foto Maççı Bülent ve Sabah. Comcu Özge'ye de "Saracoğlu stadında yapsın bakalım bu hakemliği de görelim" dedim en az on defa..
Cüneyt Çakır, Saracoğlu'na gene Fener formasıyla çıktı..
Webo'nun dirseğini boylu boyunca rakibin sırtına dayayıp yükselmesi, o dayanmadan hem güç, hem denge yardımları alıp attığı golü verdi. Sorum "Ayni golü Sivas atsa verir miydi?." Neden?.
Hem de burnunun dibinde, hem de tam baktığı yerde koluna en az yirmi santimden geçen topa "Elle oynama" deyip, gollük yerden frikik verdiği için çıldıran Sivaslı'ya itiraz etti" diye anında sarı kart çıkarırken, kendisini hem de nasıl protesto eden Egemen'e ve Bekir'e mesela, nasıl dönüp gitti, hele bir görelim.. Ayni Egemen'in rakibini boğazladığı, sırtından sarıldığı iki pozisyonu da kartsız geçirdi. "Üç" sarı karttan "İki" defa atılması gereken Egemen maçı kartsız bitirdi.
Bu pozisyonları Lig TV'de Bay Marcus da eleştirmedi. Ekrana gelmedi çünkü..
LigTV'de her şey ekrana gelmiyor
Şansal.. Rıza Hocam haklı.. Her şey ekrana gelmiyor.. "Bize başvuru yok" diyorsun.. İşte sana başvuru..
Karşılaştırmalı göstersene, dediğim pozisyonları bu hafta.. Sivas aleyhine çalınan ve gösterilenlerle Fener aleyhine çalınmayan ve gösterilmeyenleri..
Akıllı hakem "Çalmayarak ve göstermeyerek" takım tutar çünkü..
Bu hakem için "İyi" diyen Rıdvan, Fenerbahçe adına tüm hakemlere mesaj verdi ntv'de.. Güntekin de itiraz etmezken..
"Fener'i tutarsanız alkışlanır, gördüğünüzü çalarsanız, bitersiniz!.." Yaşa Rado!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA