Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Söylem değil, eylem!..

Dünyanın en kirli maç yayınlarını izlemeye devam ediyoruz.
RTÜK ipleri gevşettikçe, yayıncılar azıyorlar. Paralı yayın yaptıkları yetmiyor, bir de tonla reklam..
Gol pozisyonunun, tartışmalı anı gösteren tekrarın üzerine reklam bindirildiği, Uganda televizyonunda var mı, ey RTÜK!.. Bana cevap yetiştirmekten vaz geç.
Eyleminle yanıt ver.. Bana şikayet mektupları yağmaya devam ediyor. Size de geliyordur.. Neyi düzelttiniz bugüne dek ki, köşemi satırlarınızla ziyan edeyim.
Mahkemeden tekzip gönderin..
Ya da santim sütun yer satın alın, açıklayın, ne kadar tarafsız, ne kadar halktan yana kurum olduğunuzu millete de, güldürün bizi..
Şimdi alenen, resmen, maç anlatan spikerler, yasak olduğu halde, ürün reklamı yapıyorlar. Canlı yayında spiker reklam yapamaz.. Peki o Lassa reklamları ne?. Spikerler, yayın öncesi reklama çıkamaz.
Ama Melih Gümüşbıçak, hem de canlı yayın anındaymış gibi seyirciyi kandıran bir senaryoyla ürün reklamı yapar..
Efendim yapımcılar RTÜK kuralları üzerinde oynayarak kaçamak yapıyor, ellerini kollarını bağlıyorlarmış..
Yahu aczin itirafına bakar mısınız?. "Acun bizi kandırıyor" diyorlar alenen.. O zaman kanma.. O zaman armut mu topluyor elin.
Kuralı öğle değiştir ki, Acun yüzünüze karşı "Yeteneksizsiniz" diye bağırmasın..
Her maç yayını üzerine yüzlerce reklam, her programda 16 dakikaya varan reklam arası, millete "Az sonra döneceğiz" deyip, 15 dakika süründürdükten sonra "Program bitti. İyi günler" denmesine, milletin eşek yerine konmasına göz yuman RTÜK, bana açıklama, bana özür göndermesin..
Ekranlara, ona bakan milyonlara sahip olsun.. Görevi bu.. Bunun için para alıyorlar..
Bunun için her reklamın yüzde 3'ü RTÜK'e gelir kaydoluyor.. "Her türlü rezillik olsun, yeter ki, yüzde 3'ler yağsın"diye değil!..
Bir, tek bir şeyi düzeltin, bu sayfanın tamamını size helal ederim, tamam mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA